• 14

Da li je ovo najbolja navijačka najava sezone KK Partizan? Oživeli crno-beli murali...

Sve pohvale autorima za kreativnost

  • 14

Košarkaši Partizana kreću u novu sezonu sa mnogo ambicija, navijačka snaga biće i te kako potrebna ekipi Andree Trinkijerija, koji će povesti svoj tim u Zagrebu u prvom meču ABA Superkupa protiv Mege. 

Grobari su upravo za start sezone pripremili adrenalinsku najavu, nešto novo i dosad neviđeno, iznad svega kreativno i maštovito. U crno-belom duhu.

Pojavio se video sa čuvenim muralima koji su mahom nastali na dorćolskim zgradama, na njima su znameniti partizanovci Duško Radović, Edi Grant, Saša Ćurčić, Cane Partibrejkers - i svi "pričaju" sa zidova!

- Danas je nedelja, ja idem na utakmicu - izgovara dobro poznate reči veliki Duško Radović u ovoj vrlo zanimljivoj kreaciji.

- Nema tu sad, ti si ovo, ti si ono, taj Partizan treba da nas spaja. Treba, znači, tačka zajedništva da bude, grobarske smo fele, kapiraš? - poruka je koju sa zida šalje frontmen kultnih Partibrejkersa, a nakon toga kreće grmljavina decibela i video nas uvodi u košarkašku priču.

Uostalom, pogledajte i sami kako su navijači Prtizana uklopili ove sekvence naslovljene sa "tačka zajedništva".

(Telegraf.rs)

Komentari

  • petar

    Gde mi igramo ove godine a tudjmanova institucija u petom sesiru.

  • Drug iz klupe

    Kakav Cane ,znam ga iz trgovacke .Ponavljac jadan njegovi otac vojno lice ,kukao zbog njega.I on treba da bude primer.......

  • Kvalitet ne kvantitet

    FENOMENALNO! Ništa drugo se od institcije nije moglo ni očekivati... PARTIZAN ŠAMPION

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima