• 25

Hrvatski carinici oteli majicu Deliji iz Vukovara: Haos na granici zbog majice "Četnici Sever"

Navijač se vraćao sa utakmice Zveza - Olimpijakos, kada je doživeo neprijatnost na graničnom prelazu

  • 25

Tnejdžer iz Vukovara zaustavljen je na graničnom prelazu Tovarnik, s hrvatske strane, između Srbije i Hrvatske, zbog toga što je na sebi imao majicu sa ćiriličnim natpisom "Četnici Sever".

Granična plicija je, prenosi portal Index, kontrolisala putnički automobil marke "ford", vukovarskih tablica, a putnik u tom vozilu je bio 18-godišnjak iz Vukovara, koji je na sebi imao "istaknut odevni predmet s ćiriličnim natpisom neprimerenog sadržaja".

Pozivajući se na nezvanične informacije, portal piše da se mladić vraćao sa fudbalske utakmice Crvena zvezda - Olimpijakos, koja je održana u Beogradu, i na sebi je nosio majicu s natpisom "Četnici Sever".

Policija mu je, navodi se, oduzela majicu i podnela optužni predlog zbog počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Od svih Srba najgori su hrvati!

    Ekskurzija 2015 izveli nas sve iz autobusa da nas "dodatno pregledaju", imao istu tu majicu samo me popreko gledali, ja jos namerno dobacim drugu vidis da znaju cirilicu, naravno nisu mi je skinuli.

  • Taras

    A ostali gradjani Lijepe njihove kada nose crne majice sa velikim slovom U policija i ne pomišlja da nekom napise prekršajni prijavu,,da hrvacka je u EU pa im se moze,,,

  • Ak7

    Jadni mu roditelji u Vukovaru. Sada ce biti na tapetu. vrlo neodgovorno ptema njima, sebi I svim Srbima u Hrvatskoj.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima