Novi sukob među Grobarima: Da li se stvara četvrta frakcija? Jug se opet podelio, deo nije navijao!

Neke grupe sa Juga uopšte nisu došle na stadion

Video: Pogledajte kako su podeljeni Grobari na Banovom brdu

Navijači Partizana ponovo su se sukobili među sobom, nezvanično saznaje Telegraf! I ovako podeljeni Grobari, koji imaju nekoliko frakcija, sada su imali sukob, a posledice su mogle da se vide na meču protiv Čukaričkog.

Prema našim saznanjima, Grobari sa Južne tribine su se međusobno zavadili, zbog čega se neke grupe nisu ni pojavile na utakmicici na Banovom brdu, dok je jedan deo koji je u sukobu sa glavnom grupom ipak došao na stadion, ali se na tribini izdvojio nekoliko metara od nje. Ta grupa tokom čitavog meča nije navijala.

Navijači Partizana već su podeljeni u tri frakcije, Grobari Jug, Partizanovci i Zabranjeni. Stvaranje nove frakcije, koja bi se izdvojila od Juga dodatno bi oslabila snagu Grobara, koji su nekada, kada su bili ujedinjeni, bili strah i trepet za mnoge navijačke grupe u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Hronoogija sukoba među Grobarima

Navijači Partizana

Grobari na Banovom brdu; Foto: Telegraf

Grobari su razjedinjeni od 2011. godine, kada su se prvobitno Zabranjeni izdvojili od Grobara na Jugu. Učestali sukobi na ulici dali su i žrtve, u sukobu Grobara 22. oktobra ubijen je Ivan Perović, član Zabranjenih.

Zabranjeni su u poslednje vreme smanjili svoju navijačku aktivnost, ali i dalje dolaze na utakmice i trenutno su pozicionirani na istočnoj tribini.

Novi sukob viđen je u decembru 2017. godine, kada je deo Grobara sa Novog Beograda iz grupe Vandal Bojs, pokušao da preuzme "Jug". Sa njima je tada bilo i nekoliko stranih državljana i MMA boraca iz Splita, koji su pohapšeni. To je rezultiralo kasnije stvaranjem nove frakcije, predvođene Milošem Radisavljevićem Kimijem, koja sada utakmice gleda sa istočne tribine stadiona Partizana.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • VALJAK

    PORED VAZURE BICE I PETA FRAKCIJA. VAZURA ,DALI SI CILJ ISPUNIO. GDE JE LEGENDA SASA ILIC. GDE JE NJEGOV AUTORITET MEDJU VODJAMA. AKO GA IMA. JADNA LEGENDA. UPRAVO, VI MESTO DA SPAJATE VI DILUJETE I DELITE. JADNICI NAM VODE KLUB I PROFITERI.

  • m

    Djavli medj' sobom utrobe izedoše

  • sonsi

    Odbegli boys

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima