Posle ubistva vođe Grobara, policija izdala saopštenje o utakmicama Partizana protiv Voše i FMP-a

MUP Srbije će snimati i fotografisati sva javna okupljanja kao i fudbalsku i košarkašku utakmicu

  • 5

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo je saopštenje povodom odigravanje fudbalske i košarkaške utakmice Partizana. Crno-beli fudbaleri dočekuju Vojvodinu u derbiju kola (14.00 Arena sport) dok košarkaši igraju sa FMP-om (20.00 Arena sport 1)

- U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati javna okupljanja, fudbalske utakmice i košarkašku utakmicu koja će se održati 2. novembra 2019. godine u Beogradu - navodi se u saopštenju MUP-a.

FK Partizan, Grobari

Foto: MN Press

Ovo saopštenje sa dobija na značaju posle ubistva vođe navijača Partizana Ljubomira Markovića Kiće u Beogradu. Njega su navodno dva metka pogodila u glavu, prenose beogradski mediji. Kod njega je takođe pronađeno oružje. Marković je navodno, prema priči svedoka, istrčao iz balona za rekreativni fudbal i pokušao da pobegne ubici. Prema priči svedoka, navodno se čulo osam pucnjeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    2. novembar 2019 | 08:57

    Nije on ubijen zbog navijanja

  • Johan

    2. novembar 2019 | 07:40

    Sad nemaju vodu navijaca morace policija da komanduje grobarima zasto nekazu ubijen je kriminalac nego se hvataju za vodu navijaca a ono isto

  • Kale

    2. novembar 2019 | 10:02

    Koliko bre to vođa ima, kako koga pomenu taj je vođa, sve neke vođe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA