≫ 

Interovi navijači ne zaboravljaju Sinišu, posvetili mu poruku na srpskom!

Gest za svako poštovanje navijača mihinog bivšeg kluba

  • 3
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/Ap

Podrška Siniši Mihajlović u njegovoj životnoj borbi ne jenjava, gotovo da ne prođe kolo bez poruka i transparenata ohrabrenja za srpskog trenera, a tako je bilo i u subotu uveče u Bolonji gde je gostovao Inter.

Od Mihinog bivšeg kluba se i očekivao znak pažnje, a za njega su se pobrinuli tifozi "neroazura", koji su u povoju meča na tribini razvili transparent na srpskom jeziku!

Na njemu je pisalo:

"Napred  Siniša, veliki si borac, ne odustaj", ispisali su gostujući navijači za Sinišu, koji je dve godine kao igrač i dve kao Manćinijev asisten proveo u milanskom klubu.

Nema sumnje da će i ova poruka, kao i mnoge prethodne, dodatno ojačati proslavljenog srpskog asa, dati mu snage da istraje u borbi koju vodi sa opakom bolešću.

Podsetimo, Siniša je nedavno krenuo u novi ciklus hemoterapija, pa utakmice do daljeg vodi njegov zamenik Miroslav Tanjga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivot

    2. novembar 2019 | 22:45

    Umesto mi da mu se klanjamo,klanjaju mu se italijani. Zvezdo,nema smisla da budemo nemi,a i FSS bi mogao neku akciju da organizuje,revijalnu utakmicu ili sl...

  • Miki

    2. novembar 2019 | 21:35

    Pamtim gol protiv irana 98

  • Aleksandar

    3. novembar 2019 | 03:36

    U 21om bloku je parola-zastava sa podrskom Sinisi..od prvog dana. I sada je tu, i bice. Zvezdasi stoje uz svoje legende.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA