≫ 

Pet godina u nebeskom kopu stojiš: Delije odale poštu Jagodi u Nišu!

Navijači Crvene zvezde iskoristili su prvu utakmicu posle godišnjice smrti svog prijatelja i saborca sa tribine Marka Ivkovića

  • 5

Za sve navijače Crvene zvezde je 21. novembar dan koji će biti zapamćen kao jedan od najtragičnijih, jer je pre pet godina u Istanbulu ispred hale Abdi Ipekči ubijen Marko Ivković Jagoda.

Marko je izboden od strane navijača Galatasaraja Kadrija Aktaša, koji je trenutno u zatvoru i osuđen je na 25 godina zatvora za teško ubistvo.

Zario mu je nož u srce, pa su uzalud turski doktori nekoliko sati u bolnici vodili bitku za njegov život, koji je ugašen 21. novembra 2014. godine.

Zato su navijači na utakmici u Nišu, prvom događaju posle godišnjice smrti svog druga istakli transparent i odali poštu Marku.

Foto: FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мне пфк

    23. novembar 2019 | 18:13

    Почивај у миру Марко !! А делијама свака част , на испуњености сјевера на Чаиру !!! Тако се воли клуб , а не као код нас , ово хаотично криминално стање , које производе уличари , наркомани и алкоси , због којих нормални Гробари неће на стадион , једноставно ....

  • Cibalija

    23. novembar 2019 | 19:37

    ŽIVIŠ.

  • DLZ

    23. novembar 2019 | 20:54

    Marko neka ti je vecna slava.Svaki nas brat dal navija za Zvezdu ili Partizan je bitan,da se ne ponovi i da niko od nasih Srba vise ne strada.Postovanje za Delije ,kao pozdrav i za moje Grobare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA