• 33

Jedan Grobar linčovan, jedva izvukao živu glavu: Izašao ceo snimak brutalne tuče sa derbija!

Pripadnici žandarmerije su tada reagovali tek posle četiri minuta žestoke tuče

  • 33

Deluje da se navijačkim nemirima među Grobarima ne nazire kraj, o čemu svedoči brutalna tuča na poslednjem košarkaškom derbiju.

Došlo je do međusobne tuče između frakcija crno-belih, u kojoj je jedan navijač jedva izvukao živu glavu, jer je bio na udaru brojnije grupe.

Posle derbija, jedan navijač je objavio snimak sukoba iz drugog ugla, iz gornje lože stadiona, odakle je zabeležno da je sve trajalo skoro puna četiri minuta dok nisu došli pripadnici žandarmerije!

Bilo je navijača koji su čak preskakali tribinu kako bi ušli u ložu, pa iz nje glavom udarali protivničku grupu, nije se u jednom trenutku ni ko na koga nasrće, "sevali" su udarci, a jedan navijač je najviše stradao, ostao je bez majice koja je munjevito raskomadana.

Video: Tuča grobara u Areni usred utakmice Partizana i Zvezde

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zdravko

    Ovo nevodi dobro sa navijacima partizana ako mozese nazvati navijcima ovi huligani koji tuku mladica. Drzava mora preduzeti neke mere i da policija radi svoj posao da pregleda snimak i dase uhapse ti huligani stosu tukli onog decka i osuditi i zabraniti da ulaze na stadion. Ako se ovo zlo ne ustavi ondace biti ne samo tuce vec ranjavanja a najgore ubistva i na kraju ovo stose desava na terenima stoju mnoge pozadine placene i interesne grupe licno iz kluba partizana jer nekim je iz interesa za bogacenje preko partizana. Pozdrav

  • Gagrica

    Ovo nisu navijaci...Navijaci bodre tim I gledaju utakmicu..ovo su huligani u borbi za lovu...poseban zatvor napraviti sa poljoprivrednim I sumskim aktivnostima..

  • Aco

    Kad ce ova drzava da uvede zakon kao Engleska da se rjesimo ovo stoke?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima