≫ 

Saopštenje Delija povodom protesta ispred ambasade Crne Gore

Navijači Crvene zvezde se ne mire sa novim zakonom u Crnoj Gori

  • 30
KK Crvena zvezda - KK Bajern Foto: Marko Jovanović

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde nastavljaju svoju podršku narodu u Crnoj Gori koji protestuje protiv zakona o slobodi veroispovesti koji je donet.

Taok su se posle  protestne šetnje od "Štark arene" do ambasade Crne Gore posle utakmice sa Bajernom Delije oglasile novim saopštenjem:

- Braćo naša u Crnoj Gori, želimo da vam poručimo da smo uz vas u ovim teškim trenucima. Istrajte! Pobedite! Ne dajte da vas tirani truju pričama o zapaljenim zastavama. Atak ka njoj je simbolično izražavanje bunta prema svom zlu koje nastalo pod njom i sotoni koja se krije iza nje - priznavanje Kosova i Metohije, slanje vojnika na proslavu "Oluje", ulazak u NATO, a sada i udaru na naše svetinje. Ponosimo se vašom junačkom borbom i pozivamo narod iz svih gradova da se priključe i istraju u daljoj borbi.

Takođe, poručujemo svim medijima koji su u ovom odsudnom trenutku dali sebi za pravo da blate crkvu i njene najviše predstavnike, da na taj način staju otvoreno na stranu Milovog režima i izdaju interese srpskog naroda.

Ne rušite jedinstvo, ne blatite crkvu. Crna Gora i Srbija to je jedna familija - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    5. januar 2020 | 11:09

    E dokle je doslo da navijaci daju saopstenja...

  • Dava

    5. januar 2020 | 13:28

    Odeš da živiš u CG, postaneš državljanin, pa kad ti se nešto ne sviđa glasaš protiv. Ovako, iz druge države... Možda se njima, kod nas, nešto ne sviđa. Od kvazi navijača, najgori su plaćeni kvazi navijači!

  • Pista

    5. januar 2020 | 12:06

    Eee tako se brani srpstvo u CG ali bogami i u BIH ,Hrvatskoj,Kosovu skupovima u Beogradu ispred ambasada a sto ne odete tamo da se pridruzite tim Srbima u protestima a ne kad je trebalo da se ide u Podgoricu na kosarkasku utakmicu ne smemo nismo bezbedni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA