≫ 

Otac "kidnapovao" sina iz škole i odveo ga na Atalantu: Da vidite kakvo mu je tek opravdanje napisao

Šta sve Italijani neće uraditi zbog fudbala...

  • 6

Svedoci smo da se fudbal voli širom sveta, ali kod Italijana ponekad dobija takve obrise koji iznova uspevaju da nas zadive i ostave bez reči. Takav je slučaj sa navijačima Atalante.

Njihov tim večeras na San Siru igra prvi meč nokaut faze Lige šampiona u istoriji protiv Valensije, očekuje se uz podršku od preko 50.000 ljudi. Italijanski mediji u šali pišu da je čitav Bergamo doputovao večeras u Milano, a koliko je važna utakmica za ljude iz malog grada u Lombardiji neka posvedoči i ovaj detalj.

Otac jednog dečaka napisao je opravdanje razrednom starešini svog sina koji se danas nije ni pojavio u školi.

- Samo da vas obavestim da ovog popodneva Edoardo neće prisutvovati nastavi iz kulturno-istorijskih razloga. Zajedno sa svojim ocem prisustvovaće pisanju istorije u knjigama Bergama. Napred Atalanta! - napisao je navijač Boginje iz provincije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    19. februar 2020 | 20:51

    U Bergamu sam proveo 20 god i sa sigurnoscu mogu reci da ovi ljudi zive za Atalantu.Poznajem mnoge ultrase i ovog kluba i zaista su idani svom klubu.

  • Bojan.

    19. februar 2020 | 22:03

    Tako se voli svoj klub.I mene otac vodio da gledam Zvezdu.Udaljen od Bg oko 100 km.I naravno ni ja nisam isao tad u skolu.Sve je to normalno,ali je opravdanje vrhunsko i svaka cast na tome.

  • Tata

    19. februar 2020 | 21:59

    Kralj👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA