≫ 

Oglasio se Rus koji se uz Grobare tukao s Delijama: Izuli smo ih iz patika, a onda napravili glupost

Iako se na snimku vidi da su huligani Zvezde, koji su bili u manjini, naterali su

Strašne huliganske scene viđene su pred 162. večiti derbi, gde su se sukobili navijači Crvene zvezde i Partizana. Huligani su se sukobili na početku Nebojšine ulice, a na snimku je moglo da se vidi kako grupa pristalica Partizana kreće na navijače Zvezde, koji su bili na dnu ulice.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju grupa frakcije Zabranjeni, sa kojom je bilo i nekoliko navijača CSKA iz Moskve.

Iako su bili brojniji i na strateški boljoj poziciji, na višem terenu, Grobari su se dali u beg pod naletom Zvezdinih huligana, koji su pružili otpor i verovatno ih iznenadili time što se nisu povukli.

Ubrzo je naišla i policija, posle čega su se huligani grupno dali u beg.

Međutim, jedan ruski navijač tvrdi da je situacija drugačija od onoga što se vidi na snimku. On tvrdi da su oni s Grobarima pretukli Delije, ali da se desila glupost s povlačenjem, jer je neko povikao da dolazi policija.

On je svoju ispovest o tuči dao za sajt balkanski navijači i tvrdi da je prilikom tuče jedan ruski navijač izgubio pasoš i zamolio za pomoć ukoliko ga neko pronađe.

Navijači Partizana, Grobari Zabranjeni na 162. večitom derbiju; Foto: Marko Jovanović

- Grupa navijača CSKA (5 ljudi) je zajedno sa Zabranjenim Grobarima krenula na derbi. Usput smo sreli navijače Crvene zvezde koji su bili raspoloženi za okršaj. Posle razmenjenih prozivki sa obe strane zalećemo se na njih, a nekolicina njih uzima flaše, kamenje, šipke i kaiševe koje obmotavaju na ruke. Broj navijača sa obe strane je bio podjednak i u prvom naletu razbijamo navijače Crvene zvezde ali nakon toga dolazi do gluposti i neočekivanog povlacenja. Neko je u masi povikao kako dolazi policija i svi su se dali u beg.

- Ja kao navijač CSKA tvrdim da smo ih nas petoro u poslednjim trenucima bukvalno izuli iz patika. Dosta navijača sa obe strane je ostalo krvavih glava, podjednak broj. Deo ljudi je završio u bolnici sa rezovima i frakturama na glavi, a ostali su uhapšeni.

- Jedan navijač CSKA je izgubio pasoš na ime Aleksandar Aleksandrovič Zubov i molim ako ga neko pronađe, da ga donese u kafić na stadionu Partizana.

Pogledajte i snimak tuče:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    3. mart 2020 | 14:19

    Podjednako..50 na 10

  • HH

    3. mart 2020 | 17:05

    A plavci iza njih da im cuvaju ledja. Ahahahaaa, projekat, nema sta.

  • MilanT

    3. mart 2020 | 15:05

    Ne verujte svojim ocima. Verujte grobarima inace poznatim po hrabrosti...Splicani,Rusi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA