≫ 

Korona je nakon Domovinskog rata najveći izazov za Torcidu: Navijači Hajduka se mobilisali

Pristalice Hajduka se stavile na raspolaganje državi

  • 9
Torcida, koreografija, tenkovi, oluja Printskrin: Youtube/Frane Kapić

Hrvatska je takođe podigla mere orpeza i kontrole širenja korona virusa na najveći mogući novo, a osim države, institucija i lekarskih službi, u akciju pomoći građanima uključili su se i navijači.

Tačnije, splitska "Torcida" je pozvala svoje članove da pomognu državi i gradu Splitu u borbi protiv koronavirusa, a sa konkretnim koracima upoznali su javnost putem svoje fejsbuk stranice.

- Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tokom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti celi kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku - Torcida Split - poručuju navijači Hajduka.

Iz Metkovića takođe dolazi vest da se tamošnji ogranak "Torcide" stavlja na raspolaganje svim građanima kojima je potrebna pomoć zbog teške situacije, zdravstvenog stanja i izolacije. Građani kojima je potrebna pomoć mogu im se javiti, kako su napisali, beskompromisno u inbox njihove stranice na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fascec jure i boban

    16. mart 2020 | 16:39

    kog domovinskog rata ?? Genocid nad srbima nije domovinski rat...tamo su ljudi zivjeli 700 godina ..srbi..prema tome ne nasjedajte na njihovu fasitoidnu propagandu....

  • Lazar

    16. mart 2020 | 16:18

    Sve Srpske pesme preuzeli. .Zovi samo zovi njihova pesma 😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    16. mart 2020 | 16:34

    Ови су инересантни само онима са југа...браћи..шта се нас они тичу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA