Navijači Vojvodine pomažu legendama kluba

Akcija je počela u petak i nastaviće se u ponedeljak

  • 0
FK Vojvodina, navijači Vojvodine Foto: MN Press

Navijači Vojvodine, okupljeni u navijačku grupu Firma 1989, u petak su započeli akciju pomoći veteranima FK Vojvodina, time što su im na kućnu adresu doneli pakete u kojima se nalaze osnovne životne namirnice, kao i jedan navijački šal.

Paketi su u petak uručeni većini veterana, a u ponedeljak, navijači Vojvodine će uručiti pakete i svim preostalim veteranima „stare dame“.

Veterani Vojvodine su bili oduševljeni ovom akcijom navijača njihovog kluba i zahvalili su im se, kako na uručenoj pomoći, tako i na iskazanoj pažnji, te činjenici da ih u ovom teškom periodu navijači nisu zaboravili.

Usled mera vanrednog stanja, mnogi od njih imaju poteškoća da sami sebi obezbede potrebne životne namirnice, te im je i iz tog razloga pomoć navijača vrlo korisna i značajna.

Među onima koji su dobili ili tek treba da dobiju pomoć, nalaze se mnogi igrači koji su ostavili dubok trag u FK Vojvodina, kao što su Čeda Sentin, dr Radivoj Radosav, Rajko Aleksić, Vladimir Savić, Zoran Dakić, Adolf Lambi, Slobodan Jovanović, Laslo Lerinc, Željko Jurčić, Slavko Ličinar, Miladin Purać...

Takođe, još od samog početka uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, navijači Vojvodine nalaze se na usluzi svojim starijim sugrađanima i mnogima od njih su pomogli dostavljanjem potrebnih životnih namirnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA