Živeo je na ulici i hranio se po smeću, a onda je dobio na lutriji i sav novac dao klubu za stadion

Iz Argentine stiže vest daje najverniji navijač Godoj Kruza preminuo, a ovo je priča o njemu

  • 13

Hulio je Argentinac koji je prošle nedelje umro u 80. godini, bio je veliki navijač Godoj Kruza, a priča koja sledi donekle će vam objasniti zašto je imao nadimak Ludak (El Loco)!

Imao je 12 godina kada mu je preminuo deda koji je bio najbliži član njegove porodice. Završio je na ulicama Mendoze i najčešće je jeo ono što bi našao u smeću.

Zatim je imao i živčani napad nakon što ga je izdao i najbolji prijatelj, a jedino što ga je smirivalo jeste ljubav prema lokalnom klubu Godoju.

Njegova sreća je krenula da se menja kada je imao 15 godina. Dobio je na lutriji i u pratnji policije je otišao da podigne nagradu.

- Mogao sam da kupim kuću i spavam u krevetu, da prestanem da jeden na smeću. Ali ništa od toga nisam želeo - rekao je svojevremeno Hulio koji je nagradu poklonio voljenom klubu.

Uz njegov novčani doprinos, Godoj Kruz je završio radove na stadionu, podigao drugu tribinu i instalirao osvetljenje.

Naravno, Hulio je u znak pažnje imao svoje mesto na tribini i išao je na putovanja sa timom, a posvećenost i ljubav prema klubu doveli su do toga da dobije statuu ispred stadiona u čijoj izgradnji je pomogao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki

    15. maj 2020 | 13:55

    Svaka cast!!!

  • 🍀

    15. maj 2020 | 16:08

    Kapa dole,ne možemo mi srbi da komentarišemo ovo... ne nose svi u srcu isto. Neko bi prokockao,neko popio,neko potrošio na razne droge. On poklonio klubu koji voli,tamo gde su ga svi prihvatili kakav god da je on. Mi srbi smo takvi da ovo ne možemo komentarisati. Bar neki od nas ne bi trebali.

  • Saša

    15. maj 2020 | 14:43

    Tako bi mi pojedinci i prema zvezdi... Tako se voli klub.. Svaka čast...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA