• 13

Živeo je na ulici i hranio se po smeću, a onda je dobio na lutriji i sav novac dao klubu za stadion

Iz Argentine stiže vest daje najverniji navijač Godoj Kruza preminuo, a ovo je priča o njemu

  • 13

Hulio je Argentinac koji je prošle nedelje umro u 80. godini, bio je veliki navijač Godoj Kruza, a priča koja sledi donekle će vam objasniti zašto je imao nadimak Ludak (El Loco)!

Imao je 12 godina kada mu je preminuo deda koji je bio najbliži član njegove porodice. Završio je na ulicama Mendoze i najčešće je jeo ono što bi našao u smeću.

Zatim je imao i živčani napad nakon što ga je izdao i najbolji prijatelj, a jedino što ga je smirivalo jeste ljubav prema lokalnom klubu Godoju.

Njegova sreća je krenula da se menja kada je imao 15 godina. Dobio je na lutriji i u pratnji policije je otišao da podigne nagradu.

- Mogao sam da kupim kuću i spavam u krevetu, da prestanem da jeden na smeću. Ali ništa od toga nisam želeo - rekao je svojevremeno Hulio koji je nagradu poklonio voljenom klubu.

Uz njegov novčani doprinos, Godoj Kruz je završio radove na stadionu, podigao drugu tribinu i instalirao osvetljenje.

Naravno, Hulio je u znak pažnje imao svoje mesto na tribini i išao je na putovanja sa timom, a posvećenost i ljubav prema klubu doveli su do toga da dobije statuu ispred stadiona u čijoj izgradnji je pomogao.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гунвалд

    Штета што на лутрији не може да се добије памет.

  • B

    Al vidis kad procitas da je neko dobio na lutruji odmah ti prvo padne 7 na lotou ili tako nesto. Dok reakno ti i da dobijes 1000€ ne gresi niko kad kaze da si dobio na lutriji.

  • SRB

    Car

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima