≫ 

"Poklaše" se Srbi preko Drine zbog grafita: Delije došle da "kreče" pred Grobarima, policija nemoćna

Nažalost, ponovo ružne scene u režiji navijača večitih rivala

  • 71
Grafit, Višegrad, Delije, Grobari Printskrin: Instagram.com/delijecaffe/

Grafitaški rat koji ovih dana vlada među navijačima Zvezde i Partizana u Srbiji, prelio se i preko Drine, pa smo tako mogli da vidimo ružne scene na ulicama Višegrada, gde je došlo do sukoba dve navijačke grupe zbog crtanja grafita.

Kako je na Instagramu objavio profil sa jednog foruma posvećenog Delijama, došlo je do sukoba oko grafita koji su crtali navijači Partizana.

Na videu se može primetiti tenzija, vika kako grupa navijača Zvezde precrtava grafit koji su pravile pristalice crno-belih.

Sa druge strane je grupa navijača Partizana koji su crtali grafit samo posmatrala kako preko njihovog dela bacaju farbu, dok ni policija, koja je bila na licu mesta, nije uspela da spreči uništavanje Grafita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    20. maj 2020 | 17:18

    siledzijstvu i primitivizmu tzv. delija (sta god to znacilo na turskom jeziku), nema kraja... nastavili su sa nasiljem u kraju u kome su osnivaci njihovog kluba, krcun penezic i aleksandar rankovic uhvatili drazu mihailovica... delije visegrad nastavljaju tradiciju...

  • Бонвиван

    20. maj 2020 | 20:52

    "Делије" нису срби и тачка!!

  • Pp

    20. maj 2020 | 19:13

    Naravno da Srbi u RS neće dozvoliti na svojoj teritoriji grafit hrvatsko-jugoslovenskog kluba. Predsednik JSD Partizan 1958-1961. Franja Tudjman je proterao i ubio stotine hiljada Srba, a reprezentativci NDH od kojih su osnovan Partizan su bili ustaše i domobrani. Neka idu u maticu Hrvatsku pa neka tama crtaju grafite svog JSD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA