≫ 

Novaka "razapeli", slavlje Liverpula veličaju: Engleski mediji ni reč o korona žurki zbog titule

Malo ko se drznuo da osudi masovno okupljanje navijača

  • 37

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

Fudbaleri Liverpula osvojili su titulu prvaka Engleske, prvu posle trodecenijskog čekanja, što je ispraćeno velikim okupljanjem navijača ispred Enfilda.

I staro i mlado okupilo se ispred kultnog stadiona, više hiljada njih je prodefilovalo bez ikakve reakcije nadležnih, ali i medija, koji su prethodnih dana bili prilično užurbani u tome da osude Adrija Tur u organizaciji Novaka Đokovića.

BBC je tako samo preneo da se 2.000 navijača okupilo i napravilo gužvu u krugu stadiona, slavilo se ispred ulaza za igrače, a policija Mersisajda je samo preporučila motociklistima da zaobiđu ovu zonu, bez pokušaja da se rastera masa.

Iz policije je saopšteno čak "da su navijači izabrali bezbedan način da proslave", iako snimci pokazuju veliku gužvu i broj ljudi na malom prostoru.

Skaj sports je bio neutralan i nije tome posvetio ni previše pažnje, dok je Dejli Mejl uz sledeći naslov ispratio događaj: Crveni dim od baklji, navijači nestrpljivo pevaju i skaču uz pucnjavu petardi i pirotehnike, okupili su se da piju na žurki koja se čekala tri decenije i trajaće danima.

San je dao naslov "Konačno! Liverpulovi navijači su u zemlji snova, Klopovi Redsi su osvojili Premijer ligu prvi put u 30 godina", samo je Miror barem podsetio kakva je trenutna situacija, napisavši da su "navijači prkosili izolaciji".

Video: Ovako se slavila titula Liverpula: Vatromet, baklje i navijači

 

 

Mišljenje o medijskom licemerju Engleza dao je i predsednik Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, koji je objavio fotografije krcatih plaža u Bornmutu o kojima nije bilo ni reči, ali je zato Novak "satanizovan" u medijima.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MBožić

    26. jun 2020 | 09:52

    Novaka nikada i nisu voleli. Kako se usudio jedan čovek iz tako male zemlje, napadane i omražene da bude br.1 u gospodskom sportu? Kolonaši pegavi, kao da mi njih slušamo.

  • Mm

    26. jun 2020 | 08:46

    Pa sta se drugo ocekuje od licemernih Engleza...

  • Hogar

    26. jun 2020 | 08:53

    Imperija koja nije imala milosti prema domicilnom stanovništvu, na tri kontinenta. Šta ste očekivali od države koja ponovo pokušava da vrati "kolonijalni" sjaj. Bili smo im dobri dok su naše pilote u Drugom svetskom ratu slali u najteže misije, dok su mazili kralja, a gradili presto za Tita, dok su nas gurali u dva svetska rata.... Oni su od Balkanskih ratova zaštitnici Albanija, naredili su Crnoj Gori da vrati Skadar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA