• 0

Navijači oteli klub od lokalnog biznismena, preti im druga liga: Crni dani za regionalnog giganta!

Hoće li Dinamo uspeti da se spasi u finišu sezone?

  • 0

Teški dani nalaze se ispred Dinama iz Bukurešta - regionalnog fudbalskog giganta i tima koji je čak 18 puta osvajao titulu šampiona Rumunije!

Ekipa za koji nastupa Slavko Perović, nekadašnji napadač Rada i Crvene zvezde, trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu sa 20 bodova i u nedelju popodne igraju sa Jašijem koji je "korak iznad" na mestu koje vodi u doigravanje.

Otuda i ne čudi što su navijači Dinama rešili da uzmu stvari u svoje ruke i pokušajud a spase klub. Kako oni sami kažu - od prvog čoveka Jonuta Negotie, lokalnog biznismena, s kojim su postigli dogovor o memorandumu po kom će upravo fanovi kluba glasanjem odlučivati o sudbini Dinama.

- Sudbina Dinama sada zavisi od nas. Ne morate verovati da će Negotia otići, verujte u to da mu mi nećemo dozvoliti - između ostalog stoji u saopštenju navijača.

- Dobro pogledajte stadion. Mesto na kom se stvarala istorija, uskoro će postati istorija. Naša aktivnost u poslednje tri nedelje fokusirana je baš na stadion i rešavanje problema. Rađa se pojavca koja se ne može zaustaviti. Jedan od naših argumenata je bila i kupovina karata za mečeve koji su se igrali bez publike.

- Zato će ovaj pokret pokušati da pridobije sponzore i investitore, a krunisanje svega bi trebalo da bude novi stadion. Ljudi su se uključili u spašavanje kluba i kupovinu sezonskih ulaznica- Želimo da jednog dana na novom stadionu, na stolici, bude upisano ime svakoga ko je učestvovao. Znate da držimo reč.

Pokret navijača koji je u neku ruku i preuzeo klub, najavio je da će revizijska kuća u narednih 15 dana saopštiti akcionarima kakva je sutuacija. Tek onda će uslediti glasanje o sudbini kluba.

Inače, navijači Dinama su već uložili nešto više od pola miliona evra u klub i na taj način su dobili 20 odsto akcija. Međutim, u narednih 30 dana bi trebalod a bude izvršeno kompletno preuzimanje kluba od pomenutog Jonuta Negotie.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima