≫ 

Provokacija u Tirani na treningu pred meč sa Zvezdom i jeziva poruka stotinak albanskih huligana

Vatrena uvertira u duel sa crveno-belima

  • 44

Zbog poznate situacije sa pandemijom korona virusa, utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Tirane i Crvene zvezde igraće se u utorak uveče bez prisustva publike.

To je bio povod za ultrase albanskog šampiona da se ove večeri pojave na treningu prvog tima i pruže podršku ekipi nigerijskog stručnjaka Emanuela Egboa uoči okršaja sa srpskim  šampionom.

Naravno, članovi okupljeni oko grupe "Tirona Fanatics" nisu mogli da izbegnu uobičajenu koreografiju kada se radi o utakmicama sa nacionalnim nabojem, pa su ponovo koristili motive iz nedavnih ratova (snajperi, oznake UČK) kao i mape velike Albanije kako bi provocirali

Takađe, mahali su i barjakom na kome je presečena jagoda, aludirajući na smrt navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića koji je nastradao u Istanbulu na košarkaškoj utakmici sa Galatasarajem pre nekoliko godina.

Na ogradi je stajao natpis: "Tu sam da branim svoju zemlju, tu je smrt najbezbednija."

Kako se navodi u albanskim medijima, zbog mera prevencije protiv širenja korona virusa, navijači su čitav trening posmatrali sa tribina pomoćnog stadiona Tirane.

Video: Stanković pred put u Albaniju: Očekuje nas meč sezone, nećemo nasesti na njihovu igru iz Tbilisija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    23. avgust 2020 | 22:19

    Ja citao ovde pametovanje kako je Albansko more lepo, kako nas oni vole a kako nas Crnogorci i Grci ne vole i td... Slave smrt Jagode sta reci dalje, otici tamo i dati im 3,4 komada a ljudi koji nastave da idu tamo na more neka se stide.

  • ruralni srbin

    23. avgust 2020 | 21:19

    Zvezdo salu na stranu.Iz Tirane se ne vracajte kao gubitnici!!!!!!!!!!!!

  • KG

    23. avgust 2020 | 21:39

    Neverovatno koliko bolesnih ima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA