≫ 

Njihov Raki je ovo zaslužio: OFK-ovci obnovili urušenu ambulantu i nazvali je po legendi Romantike

Pripadnici čuvene Plave unije ponovo demonstrirali klasu

  • 2

Već nekoliko godina OFK Beograd je urušen klub, srpskoligaš koji se u amaterskom rangu bori za život i pokušava da preživi u vreme kada su finansije veliki problem mnogih naših klubova.

Da mu nije nekolicine entuzijasta i pravih navijača verovatno da više i ne bi postojao, a pripadnici čuvene "Plave unije" ponovo su demonstrirali klasu, po kojoj su nadaleko poznati i na srpskoj navijačkoj sceni.

Momci okupljeni u "Klubu prijatelja OFK Beograda" su finansirali obnovu stare i dotrajale ambulante na urušenom Omladinskom stadionu i preimenovali je u "Ambulanta Milan Raki Aranđelović" a u znak sećanja na legendarnog fizioterapeuta "Romantičara" i reprezentacije Jugoslavije koji je preminuo pre nekoliko godina.

Čuveni fozioteraput sa prepoznatljivim brčićima decenijama je bio vezan za plavo-bele sa Karaburme i ovo je jedan vid na koji navijači pokušavaju da mu se oduže, ćuvajući sećanje na svog Rakija.

Otvaranju renovirane ambulante prisustvovali su nekadašni Rakijevi igrači o kojima se starao, klupski čelnici, kao i ćerka Ljiljana koja se zahvalila u ime porodice.

U svakom slučaju, lep gest OFK-ovaca jer teško da neki klub u našem fudbalu može da se pohvali da ima ambulantu koja nosi ime lekara ili fizioteraputa koji je zadužio svoj klub.

Video: Božidar Milenković: Mladi igrači ovde nemaju od koga da uče fudbal, Zvezda i Partizan su ga uništili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA