≫ 

Kiparski ultrasi došli pred bus Zvezde: Bodrili je pred Omoniju uz baklje i parolu Kosovo je Srbija

Poznato je da su navijači APOEL-a veliki rivali Omonije, kao i da imaju simpatije prema navijačima Crvene zvezde

  • 7

Iako na Kipru neće biti publike, Crvena zvezda je osetila deo gostoprimstva ovog naroda, pred duel protiv Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-belima je podrška stigla od ultrasa APOEL-a, najvećeg kluba Kipra i dugogodišnjeg šampiona, koji je najveći rival Omonije, sa kojom igra Zvezda.

Poznato je i da su navijači APOEL-a desničarski nastrojeni i da gaje dobre odnose prema Crvenoj zvezdi i Srbima. Svojevremeno su sprečili transfer Albanca koji se slikao sa zastavom Kosova u svoj klub, a i tokom Zvezdinih priprema na Kipru bili smo svedoci da su mnogi navijači APOEL-a dolazili da bodre crveno-bele na trening mečevima u prošlosti.

Sada su pred meč sezone za Zvezdu, ultrasi APOEL-a uz zastavu i parolu Kosovo je Srbija, upalili baklje i pevali pesmu u znak podrške Zvezdi protiv njihovog najvećeg rivala.

Ekspedicija Zvezde nije mogla da se zadržava zbog policijske pratnje, niti da pozdravi navijače APOEL-a i zahvali za neočekivanu podršku.

Podsetimo, meč Crvena zvezda - Omonija na programu je od 17 časova. Ovde pročitajte i sve što treba da znate o tom meču - ko igra, koje su startne postave, koliko novca i koeficijenata donosi pobeda.

Ferencvaroš blista ovog leta - izbacio je šampione Švedske i Škotske, a večeras (19.00) dočekuje zagrebački Dinamo koji se u prošlom kolu namučio protiv Kluža. Kec u Mađarskoj je 3,60, dvojka 2,15, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Dinamo Zagreb.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA