Delije na 6. mestu, Torcida druga: Izabrano TOP 10 navijačkih akcija u 2020. godini

Navijači Fara iz marokanskog Rabata osvojili su prvo mesto...

  • 8

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, našli su se u TOP 10 navijačkih akcija u 2020. godini  po izboru "Ultras Worlda-a" - najveće navijačke stranice na svetu!

Delije su zauzele 6. mesto zbog svoje "akcije" na meču protiv Proletera u junu, kada su slavili svoj 75. rođendan i 31. titulu kluba.

U TOP 10, i to na drugom mestu, našla se i Torcida koja je imala spektakularnu proslavu 70. rođendana - i to su jedine dve navijačke grupoe sa prostora bivše Jugoslavije.

- Kakva vraška godina! Otkazane utakmice i prazni stadioni zbog korone. Ali, i dalje smo sretni što imamo video iz 2020. Nažalost, ne možemo da vam predstavimo uobičajene TOP 10 ultrase godine, jer većini navijača nije bilo dozvoljeno da uđu na stadion. Ne bi bilo fer da se biraju najbolje grupe, zato smo odlučili da izaberemo TOP 10 akcija navijača - stoji u saopštenju.

Navijači Fara iz marokanskog Rabata osvojili su prvo mesto bakljadom protiv Radže Kazablanke čiji fanovi su zauzeli 4. poziciju. Na trećem su se našli navijačli Arisa, a tu su i oni Dortmundovi, Legijini, Zenitovi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    28. decembar 2020 | 19:52

    Samo Delije i Navijači Boke. Ostalo je boranija.

  • Febo

    28. decembar 2020 | 19:56

    A frakcije grobara ,na kom su mestu.pitam za komsiju

  • od milvokija do tokija a i sire

    28. decembar 2020 | 20:15

    DELIJE najveci najorganizovaniji na kugli zemaljskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA