Navijači Barselone žestoko vređali Al Kelaifija zbog Mesija

Prvi čovek PSŽa imao vruću dobrodošlicu u Španiji

  • 2
Naser Al Kelaifi Printskrin: Twitter/@elchiringuitotv

Fudbaleri Barselone i Pari Sen Žermena će u utorak veče igrati prvi meč derbija osmine finala Lige šampiona, a sama utakmica imala je specifičnu uvertiru od strane navijača domaćeg kluba!

Naimne, navijači Barse su vređali predsednika PSŽ-a Nasera Al Kelaifija kada je ovaj ulazio na Nou Kamp, a jedan od razloga svakako je bio Lionel Mesi. Tačnije, ideja Al Kelaifija da Argentinca na leto dovede u Pariz.

Prvi čovek Svetaca navodno već nekoliko meseci pregovara sa Mesijem, te otuda i ne čude povici navijača Barse da je Al Kelaifi lopovi da skloni ruke dalje od Argentinca.

Naravno, odnosi dva kluba su narušeni onog trenutka kada je PSŽ "oteo" Barsi Nejmara, a činjenica je da Al Kelaifija ne voli ni predsednik Reala Florentino Perez. Najviše zbog toga što ovaj želi da dovede Serhija Ramosa na "Park prinčeva."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    15. februar 2021 | 16:42

    Kakva glupost pa sad je momenat da ga Barsa proda za brdo miliona evrica realno on je svoje odigrao dao Barseloni svoj maksimum i to je to sad moze samo da stagnnira I da gura unazad jer je u pitanju biologija tj.godine na zalasku je karijere kao I Ronaldo tako da je zadnji momenat da se dobro unovce.

  • MIG BIS

    15. februar 2021 | 23:04

    Koji glupani od navijaca, ako Mesi zeli otic u drugi klub, u cemu je problem, svako je kovac svoje srece. Svaka osoba koja ima novaca, ima pravo kupit sta je ponudjeno na tezgi. Navijaci skupite pare i placajte Mesija ako vam nepase da ga drugi kupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA