Procurila koreografija Delija za Milan! Navijači Zvezde prozvali Rosonere: "Nečasne radnje..."

Najvatrenije pristalice crveno-belih porukom aludirale na prethodna dva meča protiv Rosonera

  • 10
Delije, FK Crvena zvezda, FK Milan, parola Foto: Instagram.com

Jeste da na meču između Crvene zvezde i Milana navijača na tribinama neće biti iz dobro poznatih razloga, ali daleko od toga da se na njima neće naći poruka podrške koju su najvatrenije pristalice crveno-belih spremile.

Naime, u javnosti je procurila koreografija koju su Delije spremile za duel svojih miljenika u 1/16 finala Lige Evrope (18.55, Arena Sport 1, RTS 1) i na kojoj piše:

- Nečasne radnje i magla pre toga, treća sreća s' Verom u Boga - stoji u poruci koju su Delije spremile na severnoj tribini.

Podsetimo, Zvezda je davne 1988. godine ispala od Milana nakon ponovljene utakmice zbog magle, dok je 2006. italijanski velikan zbog nameštanja trebalo da bude izbačen iz Serije A, a ne još da igra i LŠ.

Pomenimo i to da su navijači Zvezde noć pred utakmicu posetile igrače na treningu. Tom prilikom uzbunili su čitav Beograd, jer su detonacije odjekivale sa Marakane.

FK Crvena zvezda, Delije Parola Foto: Crvenazvezdafk.com

Snažni topovski udari čuli su se u većem delu Beograda, a onda je viđena i velika bakljada uz pesmu, posle čega su igrači izašli iz klupskog hotela gde su u karantinu i zajednički su bodrili jedni druge pred meč.

U jednom momentu je i Dejan Stanković komandovao navijanjem, a Milan Borjan je obećao igračima da će se boriti kao lavovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    18. februar 2021 | 16:35

    Bog čuva Srbe ☦️ Tri puta bog pomaže!!! S verom u Boga ❤️❤️❤️❤️❤️

  • bg

    18. februar 2021 | 16:29

    Koga oni mucenici rezimski da prozivaju....

  • 🔴🔵⚪

    18. februar 2021 | 16:26

    Xaxaxa, kad i kriminalci spominju Boga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA