≫ 

Delije bakljama osvetlile put igračima ka Subotici: Buktinje gorele u Inđiji, Karlovcima...

Ovako je iz navijačkog ugla prošlo gostovanje fudbalera u Subotici

  • 20
Fk Crvena zvezda Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Parola navijača Zvezde "gde ti igraš tu smo mi", poslednjih nedelja se potvrđuje na delu, pošto fanovi crveno-belih u najbukvalnijem smislu reči, u stopu prate fudbalere Dejana Stankovića.

Zbog dobro poznatih restrikcija na masovna okupljanja usled pandemije, i zaključanih stadiona, navijači Zvezde ipak svaki put pronalaze načine da podrže ekipu, pokažu da su tu u z njih uvek.

Tako je bilo u Nišu, prethodno i po dolasku tima iz Novog Pazara, a "treslo" se nedavno i u Beogradu veče pred duel sa Milanom.

Dan pred utakmicu sa Spartakom navijači Zvezde su, čini se, otišli i korak dalje: na nekoliko punktova (nadvožnjaka) na autoputu dočekivali su autobus sa igračima koji je putovao ka Subotici, i buktinjama osvetljavali put fudbalerima.

Delije su inače i u Subotici, negde pred poluvreme, aktivirali vatromet koji je obasjao taj deo grada, a nema sumnje da će u istom maniru nastaviti kako sezona bude odmicala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zekara

    21. februar 2021 | 23:48

    Kolike vi grobari komplekse imate pa to je strasno, pa samo vi komentarisete, kakve rupe, kakvi misevi, o cemu vi pricate, boli vas slozna tribina?!?!?!

  • Car

    21. februar 2021 | 22:39

    Izašli miševi iz rupe

  • Boki

    21. februar 2021 | 23:24

    Koalicija cigani policija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA