Nama se druga liga više ne gleda, da znate: Navijači u BiH došli na trening i poslali jasnu poruku

Tri uzastopna poraza upalila su alarm na Tušnju

  • 2

Tuzlanskoj Slobodi jednostano ne ide na terenu na početku prolećnog dela Premijer lige Bosne i Hercegovine, te otuda ne čudi što su u utorak na treningu imali posetu u vidu najvatrenijih navijača okupljeni pod imenom "Fukare."

Sloboda je u prva tri kola nastavka doživela tri poraza i sada je samo tri boda od zone ispadanja, a upravo su to Fukare apostrofirale tokom posete u vidu reči da im se "više ne gleda druga liga."

Igrači su se složili sa navijačima i poručili da se ni njima ne igra druga liga, a Sloboda je u međuvremenu i promenila trenera. Na Tušanj je umesto Gradimira Crnogorca stigao Mladen Žižović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    16. mart 2021 | 22:25

    mi gledamo bivse omladinske svetske prvake posle 5 godina u trecoj ligi

  • TOLE

    17. mart 2021 | 00:46

    Slobodu unistavaju uhljebi koji se slepaju uz klub jer nemaju svoje love za zivot, zbog njih klub nemoze placat igrace redovno a oni nece da se trude na terenu. Nema vise Yuge kad se fudbal igrao za dusu i navijace, sad je interes, ako imas pare, imaces i igru od igraca. Otjerali su Azmira koji bi klub odveo svake godine u Evropu jer je ulagao svoj novac. Ako zavrse u 2 ligi, tesko da se ikad vrate. Pocistit klub od uhljeba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA