Izraelci se vakcinisali, pa potrčali na tribine: Pogledajte pravu feštu na utakmici Hapoel Holona

Nadamo se da ćemo vrlo brzo sličnu atmosferu imati i na utakmicama širom naše zemlje

  • 0
KK Hapoel Holon navijači Foto: Twitter / Printscreen

Toliko davno deluju vremena kada smo poslednji put videli navijače na tribinama u Srbiji, a čini se da ih zbog dobro poznate epidemiološke situacije u skorije vreme tamo neće ni biti. Međutim, ohrabrujuće slike dolaze nam iz pojedinih država, koje su pustile navijače na stadione i u dvorane. Neki su to učinili sa poštovanjem socijalne distance, dok su neki rešili da na tribine puste isključivo vakcinisane.

Izrael je jedna od zemalja koja je najviše odmakla sa vakcinacijom svog stanovništva i polako, ali sigurno vraća se „životu pre korone“. Polako se dopušta sve veći broj manifestacija, a publika ima mogućnost da isprati svoje miljenike, što smo prvo videli na jednom od susreta Makabija iz Tel Aviva.

Međutim, oni nisu jedinstven slučaj, pošto su istu, gromoglasnu podršku mogli da uživaju i košarkaši Hapoel Holona na jednoj od svojih utakmica. Jedan od korisnika društvenih mreža šaljivo je prokomentarisao da smo na delu mogli da gledamo navijačku grupu „Ultra Astra“ po imenu poznate vakcine AstraZeneka.

Nadamo se da će ovo postati normalna slika već kroz nekoliko meseci i u našoj zemlji. Svi su se uželeli sportskih dešavanja, navijanja sa tribina i druženja na utakmicama. Sve će, svakako, zavisiti od epidemiološke situacije.

Video: Crvena zvezda zgazila Cibonu trojkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA