≫ 

Strašni prizori iz Mostara, ponoćni pir huligana za vreme policijskog časa, ima teže povređenih

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, oko 50-ak navijača Zrinjskog je krenulo u obračun sa navijačima FK Velež

  • 9
navijači zrinjskog Foto: youtube/Klix.ba

Uznemirujuće vesti stižu iz Mostara gde je kasno sinoć grupa od 50-ak huligana "upala" na teritoriju protivničke grupe i izazvala teške nerede u kojima je jedna osoba teže povređena, a desetak izgrednika je uhapšeno.

Navodno su huligani Zrinjskog izazvali nerede u nameri da se obračunaju sa pristalicama FK Velež.

Portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić rekao je da je sinoć u Mostaru došlo do narušavanja reda i mira u većem obimu i da ima jedna teško povređena osoba i za sada 10 privedenih.

- U tučnjavi je učestvovalo više huligana koji su koristili razne predmete poput palica, komade drveta i pirotehničkih sredstava. Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar javni red i mir je stavljen pod nadzor - izjavio je Marić, prenosi portal Klix.ba.

Deset aktera sinoćnjih nereda je privedeno u PU Mostar na kriminalističku obradu. Jedna osoba je zadobila teže telesne povrede i hospitalizovana je u SKB Mostar.

Na jednoj porodičnoj kući pričinjena je materijalna šteta, a tokom sukoba oštećena su i vozila koja su bila parkirana na ulici.

- Policijski službenici PU Mostar zajedno s Centrom kriminalističke policije provode daljnju operativnu istragu na terenu da utvrde identitet ostalih saučesnika u izazivanju nereda - rekao je Marić.

Prema nezvaničnim informacijama grupa od blizu 50 mladića koji su pripadnici navijačke grupe koja podržava FK Zrinjski, popularni Ultrasi, ušla je u mostarsko naselje Donja Mahala sa ciljem izazivanja nereda i fizičkog obračuna nakon čega je došlo do sukoba sa meštanima tog naselja i pojedinim članovima Veležove navijačke grupe "Red Army".

Sve se odvijalo u trenutku kada je na snazi bio policijski čas, koji je od 21 sat, pa je pitanje kako je moguće da grupa od skoro 50 osoba neopaženo hoda ulicama Mostara i još izazove velike nerede oko ponoći.

Video: Pijani mladići se tukli u Čačku tokom policijskog časa

Veliko iskušenje za lidera Primere Atletiko večeras (21.00), pošto Jorgandžije gostuju u Bilbau. Ako ne pobede, rizikuju da im se Real Madrid i Barselona dodatno približe pred poslednjih pet kola. Kvota na dvojku je 1,90, dok je iks 3,40, a kec 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Atletiko Madrid

Lil ima samo bod više od PSŽ-a pet kola pre kraja Lige 1, i svaki meč mu je presudan. A večeras (21.00) ima možda i najteži izazov - gostuje Lionu koji je takođe i dalje u trci za titulu. Kvota na dvojku je čak 3,35, dok je kec 2,25, a iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Lil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanac

    25. april 2021 | 11:26

    To su vam oni sto obozavaju ustase i Pavelica, daleko su oni od kulture i fudbala, to je odavno zrelo za Goli Otok, njega su takvi i zatvorili pa sad uradise divlji zapad, bez pravog Sherifa.

  • Laki

    25. april 2021 | 11:51

    Grobari su im "objasnili" onomad...došlo je 2.500-3.000 Grobara u Mostar...više nego što navijača Zrinjskog uopšte ima...Aj tišina!

  • Kiza i Komina

    25. april 2021 | 12:41

    Hajmo Velež do titule, u inat ujama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA