≫ 

Bakljama na upravu: Navijači Junajteda "vatrenim oružjem" udarili na "uljeze" iz lože

Burne scene sa "Old Traforda" - navijači vs. zagovornici Superlige

  • 2
navijaci mancestera Foto: twitter/Dubois

Fudbalska vest dana na Ostrvu i Evropi sasvim sigurno je upad reke stotina navijača Mančester junajteda na "Old traford", probijanje kapija i ulazak na teren odakle su poslali više nego jasnu poruku gazdama kluba, moćnim Glejzerima, da "kupe prnje" i da odlaze.

Sve se to dešavalo u danu velikog derbija Mančester - Liverpul, pa je na kraju meč morao da bude odložen jer su navijači napravili haos na terenu, čupali su čak i korner zastavice. Bio je to njihov način da poruče Glejzerima da je došao trenutak da prodaju klub ili će slične scene gledati svake nedelje.

U jednom trenutku grupa navijača je prišla tribini na kojoj se nalazi i svečana loža u kojoj su sedeli rukovodioci Junajteda, pa je ka njima poletela i jedna baklja. Završila je malo ispod lože, udarila je o zid i pala na tribinu, ali je i to bila jasna poruka za omražene Glejzere koji su, podsetimo, zajedno sa još 11 najmoćnijih top klubova, formirali Superligu - tačnije pokušali da je oforme.

Pogledajte trenutak kada baklja leti ka loži na "Old Trafordu" u kojoj moguće nisu bili Glejzeri, koji tek povremeno svrate na utakmice.

Ovde možete pogledati kako je izgledao današnji navijački proboj na "Old Traford" iz više uglova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA