Navijači Junajteda flašom rasekli policajca, umalo mu nisu izbili oko

Nemile scene ispred Old Traforda u nedelju

  • 2
Policajac Printskrin: Twitter/@CrimeLdn

Policija Mančestera potvrdila je u nedelju veče da su dvojica policajaca zadobili ozbiljne povrede u sukobima sa navijačima Junajteda ispred i unutra Old Traforda!

Naime, navijači Junajteda su napravili veliki haos tokom protesta protiv porodice Glejzer koja je vlasnik tima, toliko da je derbi sa Liverpulom morao da se odloži.

Hiljade ljudi je bilo ispred stadiona, veliki broj njih je probio zaštitne ograde i završio na terenu, a gađan je čak i hotel u kom su bili sami fudbalere. Kao i policija koja je morala da koristi pendreke i smiruje situaciju.

A u svom tom haosu i gađanju policije bakljama i flašama, jedan policajac umalo nije ostao bez oka i završio je sa ogromnom ranom na licu. Takođe, ni policija nije ostala dužna navijačima i nekoliko njih je završilo sa povredama.

Zbog svega navedenog, saopštenjem se oglasio i klub:

- Naši navijači su ludi za Mančester junajtedom. Poštujemo njihovo pravo na slobodu izražavanja i miran protest. Međutim, osuđujemo uznemiravanje tima i akcije koje su druge navijače, osoblje i policiju stavili u opasnost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni Perlaska

    3. maj 2021 | 09:20

    To navijaci nisu!Huligani obicni koji jedva cekaju da prave nered.

  • Zubar

    3. maj 2021 | 08:37

    U kolevci fudbala,ukolevci fair play,u kolevci svih maski ,a ondadodje dan i pukne sve...eeee, to vam je maskarada engleza..i oni ce da nasuce postenju...svaka cast ovim navijacima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA