≫ 

Nova moda navijačkih proslava: Dokovi, brodovi, čamci, baklje i poneki trofej koji leti okolo

Navijači Zvezde, očigledno, prate svetski trend...

  • 2
Bešiktaš, Bosfor, navijači Foto: Screenshot/Twitter

Danima se već sa velikom pompom sa Marakane najavljuje navijačka proslava nove titule fudbalera Crvene zvezde pod nazivom "Bal na vodi".

Čak se i na utakmici poslednjeg kola sa Metalcem na ogradi severa pojavio transparent: "Ispod dva mosta da nas bude dosta", sa pozivom navijačima da se u što većem broju pojave na reci Savi u subotu uveče na proslavi 32. titule šampiona.

Zanimljivo je i da je ovaj način proslave titula (s ljudima na obalama, u čamcima ili brodovima) postao nova moda u navijačkom svetu poslednjih meseci.

Pre samo nekoliko dana veliki performans izveli su navijači Bešiktaša koji su u velikom broju izašli na Bosfor kako bi uz dim i pesmu proslavili 16. titulu šampiona Turske.

Pre njih, na vodi su titulu, tačnije trofej "Vinsa Lombardija", proslavili i navijači i igrači Tampa Bej Bakanirsa predvođeni Tomom Brejdijem, koji su poečtkom februara osvojili titulu u NFL-u.

Tom prilikom Brejdi je čak bacao s broda na brod najvredniji pehar u američkom fudbalu, pa je ta slika obišla svet.

Zvezdini navijači očigledno prate svetske trendove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA