≫ 

Tragedija na proslavi titule: Navijač Atletika (14) poginuo u centru Madrida!

Tinejdžer izgubio život vozeći se u kombiju

  • 3
FK Atletiko Madrid Foto: AP/Tanjug

Strašna vest stiže nam iz Španije - jedan 14-godišnji tinejdžer izgubio je život tokom proslave titule madridskog Atletika!

Tamošnji mediji javljaju da je nesrećni dečak život izgubio tako što je proturio glavu kroz prozor kombija, a zatim je udario glavom o zid.

Pretrpeo je teške povrede glave, lekari su ga reanimirali više od sata vremena, ali su nažalost mogli da konstatuju samo smrt.

Policija je vrlo brzo otvorila istragu povodom ove nesreće, a prema rečima svedoka dečak je bio u društvu brata i kućnih prijatelja koji su i vozili kombi. Navnodno je u trenutku smrti imao zastavu Jorgandžija u rukama.

Atletiko je, inače, do titule došao posle preokreta u drugom poluvremenu. Gubili su od Valajdolida posle prvih 45 minuta, da bi Koera i Suarez pogodili za 2:1.

U nastavku pogledajte i scene sa proslave, gde je i policija morala da interveniše:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beznađe

    23. maj 2021 | 01:08

    I eto,džaba i titula posle toliko godina,kada ode jedan mladi život.Mada sam navijao da Atletiko uzme titulu,posle ovoga sve pada u vodu

  • Xavi Iniesta

    23. maj 2021 | 07:27

    Da nije i tamo bio neki bal na vodi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA