≫ 

Potvrđeno: Navijači Fejenorda stižu u Beograd na meč sa Partizanom!

Holanđani će crno-belima takođe omogućiti kupovinu određenog kontigenta ulaznica za revanš, dogovoreno je na nivou klubova

  • 0
Huligani, FK Fejenord Foto: Profimedia

Navijači Fejenorda definitivno stižu u Beograd na prvi meč osmine finala Lige konferencija između Partizana i pomenutog kluba, potvrđeno je Telegrafu iz Humske. Brojno stanje možda neće biti kao što je isprva planirano (pominjalo se 1.500), ali će rival crno-belih svakako imati značajnu podršku u Humskoj, što takođe važi za pristalice crno-belih u revanšu dva tima, dogovoreno je na nivou klubova.

Zbog smanjenog kapaciteta na tribinama, uslovljenog kovid merama, Holanđani, koji inače važe za ozloglašenu navijačku grupu, neće moći da dobiju planirani broj ulaznica, no, u Humskoj će ih svakako biti dovoljno da pruže značajnu podršku svom timu.

Dva kluba su minulih dana bila u svakodnevnoj komunikaciji, dogovarajući se kako da jedni drugima izađu u susret i omoguće prisustvo gostujućih pristalica. Bilo je planirano da dođe do "razmene" ulaznica, da Partizan u prvom meču, a potom Fejenord u revanšu obezbede određeni broj karata, međutim, došlo je do promene plana, jer su Holanđani su tokom jučerašnjeg dana otkazali jedan čarter.

Tako će rival crno-belih iz Roterdama kupiti određeni broj ulaznica za svoje pristalice, a isto će biti omogućeno i Partizanu u Roterdamu naredne sedmice.

Video: Svidela mu se imitacija: Stanojević prasnuo u smeh kad su mu pomenuli tiktokera koji ga imitira

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA