≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Večni grad" na nogama zbog "Vučice": Spektakularna koreografija navijača Rome preko celog stadiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već na samom početka, napravljena je fenomenalna atmosfera, a nema sumnje da nas do kraja očekuje "rat", ali ne samo na terenu, već i na tribinama

  • 0
Navijači Rome Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rome od 21.00 dočekuju ekipu Bajera iz Leverkuzena, u okviru prvog polufinalnog meča Lige Evrope.

Veliko interesovanje vladalo je pre meča, a to su potvrdili i navijači "Vučice", koji su ispunili stadion "Olimpiko" u velikom broju. Koliko ljudi u Rimu vole fudbal i Romu, potvrđuje i to da je u "večnom gradu" u toku i ATP Masters, ali su tamo tribine sablasno prazne.

Pred sam početak susreta, domaći navijači su napravili spektakularan ambijent, u vidu fenomenalne koreografije preko čitavih tribina, propraćen dimovima i bakljama. Na tribini gde su smeštene najvatrenije pristalice Rome, bila je razvijena i "šetalica", uz mnogobrojne zastave sa simbolima rimskog kluba.

Navijači Bajera, doputovali su na "čizmu" u velikom broju, a i oni su, kao i njihovi rivali na tribinama imali spremnu koreografiju pred start susreta.

Već na samom početka, napravljena je fenomenalna atmosfera, a nema sumnje da nas do kraja očekuje "rat", ali ne samo na terenu, već i na tribinama.

(Telegraf.rs)

Video: "Izabrali ste pogrešno društvo": Nije samo jedna, već 8! Delije pokazala sve otete zastave Rome

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA