≫ 

Srpski trener i reprezentativka Srbije otišli u Izrael da spremaju rivalku Tijane Bogdanović na OI

Postavlja se pitanje da li je ovo bilo neophodno?

  • 7
Tijana Bogdanović Foto: Nikola Tomić

Borislav Krstić, nekadašnji trener reprezentacije Srbije u tekvondou, prihvatio je poziv iz Izraela da priprema njihovu takmičarku za Olimpijske igre u Tokiju i tako indirektno nanese štetu Tijani Bogdanović.

Krstić je sa svojom takmičarkom Jovanom Mušicki, inače reprezentativkom Srbije, otišao u Izrael kako bi pomogao Avishag Sember, inače rivalki Tijane Bogdanović u 1. kolu na Igrama u Tokiju.

Semberg je šampionka Evrope i pomenuta Mušicki će joj biti sparing partner u nameri da se spremi za "rušenje" Tijane Bogdanović koja brani zlato iz Rija.

Semberg i Mušicki su se borile u polufinalu Evropskog prvenstva koje je Izraelka osvojila, a postavlja se pitanje da li je odlazak srpskog trenera i takmičarke bio neophodan s obzirom na to da će na neki način Tijani "raditi o glavi."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirogoj

    5. jul 2021 | 20:46

    Zbog čega to nekome nije u redu? Taj čovek je profesionalac,živi od toga,pa zašto da ne prihvati ponudu? A devojka,takmičarka,dobila je priliku da trenira u vrhunskim uslovima i možda i neku stipendiju.. U tekvondou nema mnogo novca ,pogotovu ako ne radiš onako kako Dragan Jović kaže i svaku priliku za zaradu treba iskoristiti..

  • Lord

    5. jul 2021 | 22:10

    Srpska posla,zato nam i jeste kako nam je,lova je najbitnija,kakav bre patriotizam...

  • Nenad

    7. jul 2021 | 23:51

    Ne znam samo , kome ide u prilog ovakvo pljuvanje i klevetanje Borka Krstića ??? Onaj ko je dao ovakvu izjavu po inteligenciji je na nivou deteta predškolskog uzrasta !!! Svi koji poznaju Borka i Jovanu , znaju da im je Srbija na prvom mestu !!! To što je Jovana pobedila Tijanu , nije razlog , niti u redu da se prozivaju na ovakav način !!! Zna se jako dobro , ko je ovakve laži mogao da iznese , pa se i ne čudim !!! Sada na ovaj način želi da optuži Borka , u slučaju da njegova takmičarka ne pobedi !!! Bolje mu je da sprema takmičarku , nego što kao neka baba lupeta i izmišlja !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA