≫ 

Božidar Maljković o zaraženom paru Vasić: "Miloš teško, ali za Sonju verujemo da će igrati u Tokiju"

Možda se situacija popravi do početka OI

  • 4
Milos Vasic, SOnja Vasic Printskrin: Youtube / Fondacija 1%

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković smatra da će Sonja Vasić učestvovati na Olimpijskim igrama, dok je slučaj kod njenog supruga malo teži.

Srpski veslač bio je pozitivan na korona virus po dolasku u Tokio, dok je ranije danas objavljeno da je pozitivna i njegova supruga Sonja, reprezentativka u košarci.

- Miloš je vakcinisan i revakcinisan među prvima, odlazeći tamo utvrđeno je da je pozitivan i to je sad velika komplikacija. U dnevnom smo kontaktu sa našom ambasadom, radimo na tome da ga povučemo jer tamo mora da bude 14 dana u karantinu. On i Mačković su ubedljivo prvi na listama ove godine, pa i da podbace imali bismo bronzu, a zajedno smo računali na zlato. Mi smo u 48 sati možda izgubili dve medalje zahvaljujući kovidu - rekao je Maljković novinarima u Beogradu.

Miloš ima temperaturu 38,5, a Sonjino stanje je mnogo blaže, dodao je prvi čovek OKS.

- Što se tiče njenog učešća videćemo, ali je moguće. Zato što je kolektivni sport, pa onda trener može da manipuliše, ima manevar, dok u veslanju nema - ili si spreman ili nisi - istakao je Maljković.

Video: Sonja Vasić: Izaći danas pred ove ljude, stvarno te strefi odjednom šta si zaista uradio

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek iz mase

    6. jul 2021 | 16:35

    Aktivni sportista, vakcinisao se, revakcinisao se i ima temperaturu 38.5 i nije siguran da li ce igrati OI? I posle neka neko kaze da vakcina stiti od covida...

  • Deki

    6. jul 2021 | 17:51

    Sonja je lutkica !! Pobeda !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA