≫ 

Vaterpolisti Srbije ne menjaju tim koji dobija, potpisali su saradnju sa najvažnijim partnerom

VSS i UNIQA osiguranje nastavljaju "ruku pod ruku" u nove pobede

  • 0

Uz parolu da dva šampionska imena i dva brenda nastavlju saradnju, Vaterpolo savez Srbije i UNIQA osiguranje potpisali su novi trogodišnji ugovor!

UNIQA i VSS sarađuju još od 2016. godine, a direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić ističe da je ovaj novi ugovor više od samog partnerstva.

- Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo.Titule su važne svakom igraču, svakom timu, ali i svakoj kompaniji, bar kao što je UNIQA, a mi s ponosom nosimo jednu od najvažnijih titula - titula zvaničnog osigranja vaterpolo reprezentacije Srbije. UNIQA sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije u bazenu i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti - rekla je Sonja Marić i podsetila da su proteklih godina promoteri UNIQA osiguranja bili upravo članovi vaterpolo reprezentacije.

Ugovor su potpisali upravo direktorka Brenda i komunikacija UNIQA osiguranja Sonja Marić i predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić koji je rekao:

- Hvala UNIQA osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju. Idemo dalje, zajedno, u nove pobede - rekao je Jelenić.

Selektor Dejan Savić je istakao koliko je ova saradnja dobra i za klupski vaterpolo sport i ponovio da je saradnja sa UNIQA osiguranjem više od partnerstva i da je prerasla u prijateljstvo.

- Ovo je veliki dan za VSS, jer se nastavlja jedan divna saradnja koja je više od partnerstva, koja je prijateljstvo. Nadamo se da ćemo u naredne tri godine ponoviti uspehe koje smo do sada imali. Srbija je jedna mala zemlja u kojoj narod definitivno ne zna važnost osiguranja i mislim da je ovo isto jedna velik stvar, prinbližiti važnost svega toga Srbima i srpskom sportu. Ovo je hrabar iskorak u perodu bitnosti srpskog kluposg vaterpola koji je na jednoim dobrom putu uspeha - poručio je Savić.

Kapiten vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina najbitnija bila bezbednost, te da su to uz UNIQA osiguranje i dobili.

- Iz ugla igrača, svih ovih godina najbitnija je bila bezbednost i svih ovih godina tokom uspešne saradnje sa UNIQA osigranjem bezbedno smo se vraćali sa takmičenja kući. Drago mi je da se ta tradicija nastavlkja i da će natredne generacije moći da se oslone na UNIQU. U prilog tome ide i ova kapica, UNIQA će biti 14. putnik. Iako mi odlazimo posle OI, najbitnije je ono što ostaje. A mislim da ostaju pravi šampioni i UNIQA kao deo te familije - rekao je Filipović koji je posebnu kapicu sa brojem 14 poklonio Sonji Marić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA