≫ 

Maljković: Nadamo se da će Novak igrati u Tokiju

Srpski teniser razmisliće još malo o učešću na Igrama

  • 5
Novak Đoković, Božidar Maljković, Terazije Foto: Nikola Tomić, MNPress, Marko Jovanović

Novak Ðoković je sinoć, nakon osvajanja Vimbldona, rekao da su šanse da zaigra na Olimpijskim igrama u Tokiju 50:50, a tim povodom oglasio se predsednik OKS Božidar Maljković

- Jako poštujem to što radi Novak Ðoković i želim da ga pustim na miru da donese odluku koja je najbolja za njega, a najbolja odluka za Novaka biće najbolja i za nas, rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković.

Novak Ðoković je sinoć, nakon osvajanja Vimbldona, rekao da su šanse da zaigra na Olimpijskim igrama u Tokiju 50:50.

- Mislim da ne treba da naglasavam koliko mi želimo da ga vidimo tamo. To je želja svih sportista, on je u neku ruku najveći simbol naše zemlje i našeg sporta - rekao je Maljković Tanjugu.

Puno poštovanje, neka sedne sa svojim "stafom" i donese odluku koja je najbolja za njega, a mi ćemo je poštovati.

- U sportu uvek moramo da se nadamo. Kao kad on gubi 2:0, pa pobedi 3:2-  istakao je Maljković i ponovio da je Ðoković za njega najveći sportista na planeti, možda i svih vremena.

Video: Fotke čista emocija, a reči surove činjenice: Sve to dokazuje da je Đoković najbolji svih vremena

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    12. jul 2021 | 18:44

    Ja se nadam da nece . Ove OI su sve osim olimpijade,takmiciti se bez publike pod restrikcijam i u karantinu su vrijedjanje kako sporta ,sportsista tako i gledalaca . Da se ja pitam bojkot bi bio pravi odgovor .

  • NekoKo

    12. jul 2021 | 17:18

    Legenda ali ona koja pre svega za srpski košarkaški interes ništa neće da uradi.Za njega postoji bivša Jugosalvija,region.Sam je rekao da je u razgovoru sa Bartomeom,koji je njegov i lični prijatelj,više puta naglasio da region zaslužuje bolji tretman.Alo region, umesto Srbija a predsednik je srpskog OK-a i srpska trenerska košarkaška legenda.Odatle kreće manjak patriotizma i kada govorimo o srpskoj košarci to je onaj pravi vrh.Ja ne kažem da on bilo koga mrzi,ali prosto ne voli Srbiju kao što je voleo Jugoslaviju i to ne može da sakrije.Ovo važi za mnoge srpske košarkaške velikane čak i prilično mlađe od njega.Paspalj, Divac, Bodiroga, Kapičić...Nije daleko ni Danilović od te priče, premda je on patološki Partizanovac koji kako god da obrneš predstavlja samo Srbiju.Mi prosto moramo da zbijemo redove i da sve što imamo upotrebimo za naše srpske interese.Sve bivše države Jugosalvije imaju svoje države i svoj narod,tako da ima ko će da brine o njihovoj košarci.Jedan je Željko Obradović jabuka naša srpska iz Čačka.Ja ovo govorim kao veliki navijač Crvene zvezde.Šta su ga savetovali ovi Jugosloveni.? Naravno da ne dolazi u srpsku košarku osim ako nije lud.Zato je Boža bio lud pa se svojevremno vratio u hrvatsku košarku u Cedevitu i to je bilo ok.On i Pešić su uvek u nekom fazonu kao ima srpski savez pa neka se bavi strukom i lobiranjem.Taj Svetisalv Pešić je takođe čovek kojem su sva košarkaška vrata, svuda otvorena.Bio u savezu ili ne mnogo može da pomogne ali ne oseća potrebu.

  • eNL

    12. jul 2021 | 19:28

    ja znam da će Novak igrati i na OI u Tokio. On se ne okreće leđima prema izazovima.i pobediće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA