Košarkašice Australije će na OI nastupati u neviđenoj opremi, šta će reći javnost?

Hrabar potez devojaka iz Australije

  • 2
Zenska kosarkaska reprezentacija Australije Printskrin: Youtube / FIBA - The Basketball Channel

Košarkašice Australije su se odlučile na hrabar potez jer će na predstojećim Olimpijskim igrama nastupiti u jednodelnim dresovima koji bi više pristajali plivačicama, atletičarkama ili odbojkašicama.

Ženska košarkaška reprezentacija Australije je od 2006. godine igrala u širokim šortsevima i dresovima koji su podsećali na mušku reprezentaciju, ali naredne Olimpijske igre u Tokiju će biti jedinstvene, biće drugačije.

Naime, na ovom takmičenju, reprezentativke Australije u košarci će nositi jednodelne dresove, koji će svojom pojavom najviše podsećati na one koje nose atletičari, plivači ili pak ženska odbojkaška selekcija, posebno zbog toga što će dresovi biti u potpunosti biti pripijeni uz telo košarkašica.

Ovakav potez košarkašica je omaž Svetskom šampionatu za košarkašice iz 2006. godine, kada su devojke iz Australije uspele da se oktite zlatom.

Podsetimo, zvezda australijske reprezentacije Elizabet Liz Kembriž je nekoliko puta dospevala u javnost zbog svojih obnaženih slika i veoma interesantnih izjava.

- Da, ja sam sportistkinja koja ima preko dva metra i koja obožava seks. I mi smo ljudi i upražnjavamo seks. Kao sportistkinja, osećala sam se kao da ne smem da budem seksi. Sve što su želeli od mene jeste to da sedim, ćutim, vredno radim i bavim se svojim sportom - istakla je tada Elizabet.

A vi u nastavku možete videti i kako izgleda ova košarkašica.

Video: Aleksandra Crvendakić: Još uvek nismo svesne da smo osvojile Evropsko prvenstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA