≫ 

Bila bi jedna od najlepših sportistkinja na OI, ali je napravila skandal i "izvisila" za Tokio

Elizabet Kembidž nećemo gledati na Olimpiijskim igrama nakon niza skandala koje je izazvala u pripremnom kampu u Las Vegasu

  • 4
Elizabeta Kembidž Elizabet Kembidž; Foto: Instagram.com/ecambage

Australijska košarkašica Elizabet Liz Kembidž neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ovu informaciju saopštili su čelnici košarkaškog tima Australije, a razlog je niz incidenata u kojima je zvezda WNBA imala tokom trening kampa u Las Vegasu.

Još nije zvanično potvrđeno šta je uzrok ovako drastične odluke košarkaškog tima Australije, koji će na Olimpijske igre krenuti sa igračicom manje i to bez svoje glavne zvezde.

Spekuliše se da je došlo do fizičkog okršaja u kojem je učestvovala, a takođe je navodno je kršila protokol tima u Las Vegasu.

ESPN navodi da je Kembidž tokom jednog pripremnog meča imala fizički sukob, kao i žestoku verbalnu razmenu sa jednom protivničkom igračicom.

I sama košarkašica je objavila na svom Instagram profilu da se povlači sa Olimpijskih igara i navela je da ima mentalnih problema i da imala napade panike i da je zabrinuta zbog odlaska u Tokio.

- San svakog sportiste je da igra na Olimpijskim igrama, gde treba da bude na svom mentalnom i fizičkom vrhuncu, a ja sam trenutno daleko od mesta gde treba da budem. Nije tajna da sam se u prošlosti borila sa svojim mentalnim problemima, a nedavno sam zaista bila zabrinuta zbog odlaska na Olimpijske igre i "balona". Nema porodice, prijatelja, navijača, nema podrške van mog tima. Iskreno, to je zastrašujuće za mene - saopštila je Liz Kembidž u svom saopštenju na Instagramu.

Ova odluka dolazi iznenada za Australijski tim, a dolazi samo dan nakon što je kembidž objavila fotografije sa treninga i u neobičnoj opremi australijskih košarkašica, koja je podsećala na kupaće kostime.

Kembidžova bi u Tokiju bila jedna od najprovokativnijih i najlepših sportistkinja, a poznata je u prošlosti i po provokativnim intervjuima i golim fotkama.

- Imam preko dva metra i obožavam seks - pričala je u intervjuu koji je svojevremeno dala za Plejboj.

Pogledajte i neke od njenih fotografija u galeriji:

Australija je jedna od 12 reprezentacija koje su se plasirale na ženski košarkaški turnir u Tokiju, gde je takođe i Srbija. Australija je u grupi C sa Portorikom, Kinom i Belgijom.

Australija važi za jednog od favorita, a odlazak najbolje igračice olakšaće i Srbiji borbu za medalju. Prvi meč za Australiju u Tokiju je protiv kine 30. jula.

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA