≫ 

"Anti-seks kreveti su prevara": Olimpijac testirao ležaj koji se navodno raspadne pod "trojkom"

Da li je relaventan test ako ga uradi momak skromnih gabarita?

  • 3
krevet u tokiju Foto: twitter/McClenaghanRhys

Jedna od najvećih zanimljivosti olimpijskog sela u Tokiju su kreveti na kojima su organizatori posebno poradili kako na njma ne bi mogli da se dese grupni seksualni odnosi. Japanci to žele da izbegnu najviše zbog opasnosti od širenja pandemije korona virusa, ali su isto tako svesni da ga ne mogu u potpunosti sprečiti, već ga samo svesti na "konvencionalnu" meru - tojest da ga upražnjava najviše dvoje ljudi.

U tom cilju Japanci su konstruisali krevete od lakih materijala, konkretno od recikliranog kartona, testirali ih i zaključili da je na njima nemoguće da se desi "trojka" , a da krevet ostane čitav posle toga.

Ipak, jedan od takmičara koji su već u olimpijskom selu je, kako kaže, pobio analize Japanaca. Irski gimnastičar Rajs Meklenagen je na svom tviteru "okačio" video klip na kome on skače po krevetu i tvrdi da može izdržati i veće težine i drmusanja.

Ostaje samo pitanje da li je njegov test relevantan jer je u pitanju momak skromnih fizičkih gabarita.

Inače, organizatori takmičenja su u saopštenju naveli da su kreveti konstruisani tako da će svaka "trojka" ili grupnjak biti osuđeni na propast.

- Sproveli smo eksperimente sa spuštanjem tegova na krevete. Sve dok je dvoje ljudi na njemu, neće biti nikakvih problema. Ukoliko na njemu bude i treća osoba, on će se automatski srušiti i počinioci će biti kažnjeni - stoji u saopštenju.

Mnogi sportisti, sadašnj i bivši, se nikako ne slažu sa ovakvim potezom Japanaca.

- Zabrana je smešna, to neće tako funkcionisati, seks je oduvek problem u Olimpijskom selu. Sportisti su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe s takmičenjem, svi žele da se oslobode te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol, događa se da sportisti imaju i seksualne odnose, a uvek ima onih koji žude za time - istakla je nemačka atletičatka  Titke nedavno za Bild.

Video: Razgibavanje pred spavanje: Njihovu seksi noćnu rutinu retko koji par može da ponovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    19. jul 2021 | 13:51

    Nek Vam je Bog u pomoć!Čuš grupni sex...

  • Danilo

    19. jul 2021 | 16:02

    Vidi se da momak nije je*ao ništa veće od jastuka ili plišanog mede

  • Tadmat

    20. jul 2021 | 08:47

    Zato svi zivi odustaju od Tokija, zbog kreveta i trojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA