≫ 

Novak se izvinio što kasni, a onda je čuo "ja na ovo čekam 20 godina": Hit priča sa šišanja pred OI

Velikom Đokovićevom navijaču, Ivanu Vukčeviću pripala je čast da dotera najboljeg srpskog sportistu pred put u Tokio

  • 9
Tenis Vimbldon finale Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u utorak kreće put Tokia, na put večne slave, jer mu je glavni cilj osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama, čime bi osvojio sve što se može osvojiti u tenisu.

Đoković je pred put u Japan bio u Crnoj Gori, gde je posetio Sveti Stefan i Kotor, a tamo je i trenirao sa svojim kondicionim trenerom, a bio je i u društvu nekoliko ozbiljnih faca poput bivših košarkaša, Vlada Divca i Marka Jarića.

Pred sam put u Tokio, Novak je odlučio da se ošiša. Verovatno nije ni slutio da će ga šišati čovek kojem je to bio jedan od snova, njegov veliki navijač, koji ga prati od samih početaka njegove karijere.

Ivan Vukčević je na svom profilu na Instagramu objavio kako je sve to izgledalo i koliko ga je Novak oduševio.

- Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala: ”Zamisli da nekad ošišaš Novaka!” Ja sam odgovorio:” Ma, nema šanse da se to desi!” Iako sam potajno želeo svim srcem i sanjao taj trenutak - počeo je priču frizer iz Kotora, a potom opisao i kako je izgledao poziv koji je čekao godinama.

- Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u neverici… Nazvao sam Maju i rekao: "Danas sam dobio poziv koji sam celog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše posle porodice?!" Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška - u dahu je opisivao Ivan.

Najupečatljivija je svakako njegova prva rečenica Đokoviću, nakon što se on izvinio što je malo kasnio.

- Kad se pojavio, izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao: "Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina!" Danas sam stvorio uspomene za ceo život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu… i još jednom me uverio da su najveći ljudi najjednostavniji! Novače, hvala ti - napisao je frizer Ivan Vukčević.

Video: Alesandro del Pjero za Telegraf o srpskim fudbalerima i Đokoviću: Novak će otići još dalje od ovoga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    20. jul 2021 | 09:55

    Xexe, mislim da bi svako reagovao na ovakav nacin. Ipak je to NOVAK DJOKOVIC!

  • Frizerka

    20. jul 2021 | 10:29

    Meni bi se tresle ruke. Mogu misliti koju čast je imao ovaj čovek. Živ na i zdrav bio NOLE.💯🏆🎾🥇

  • Jaca

    20. jul 2021 | 10:52

    Najljepše ošišan do sad . Svaka čast majstore👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA