≫ 

"Svi žele da vide kako gubimo, ali to se neće desiti": Durent najavljuje novo zlato na OI

Selekcija SAD posle dva poraza u pripremama podigla nivo borbene gotovosti

  • 0
Kevin Durent Foto: MN Press

Kevin Durent košarkaš američke selekcije ističe da su iznenađujući porazi od Nigerije i Australije tokom priprema za Olimpijske igre bili "šamari" neophodni za oživljavanje ekipe koja će u Tokiju pokušati da osvoji četvrto uzastopno zlato.

- Imam osećaj da će biti sve u redu kada počnemo da igramo važne utakmice, pa je bilo dobro dobiti šamar da nas podseti da se nećemo prošetati olimpijskim turnirom - rekao je Durent.

Posle dva poraza, reprezentacija SAD je u Las Vegasu pobedila Argentinu i Španiju.

- Osećam da bolje razumemo što trener očekuje od nas, da se momci sve bolje osećaju i da bolje preuzimaju svoje uloge u timu - rekao je Durent.

Reprezentacija SAD će olimpijski turnir početi utakmicom protiv Francuske koja ih je eliminisala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva 2019.

- Svi žele da vide kako gubimo, svaki meč donosi malo više pritiska, naši protivnici stiču samopouzdanje... Ali, mi znamo u što se upuštamo", zaključio je Durent koji je sa selekcijom SAD osvojio zlatne medalje u Londonu i Rio de Žaneiru - kaže košarkaš Bruklina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA