≫ 

Na Igre stigla Ruskinja koja je u kupaćem kao boginja: Amerikanke je ponižavale i rasplakale u Riju

Julija Jefimova je jedan od glavnih favorita u trci na 100 metara prsno, gde je pre pet godina u Riju bila srebrna

  • 15
Julija Jefimova Julija Jefimova; Foto: Instagram/pryanya93

Ruske sportistkinje bez dileme važe za jedne od najatraktivnijih na Olimpijskim igrama. U to je mogao da se uveri i Novak Đoković koga su ruske rukometašice saletale za selfi u Olimpijskom selu.

Ipak, jedna od najatraktivnijih ruskih sportistkinja bez dileme je Julija Jefimova, plivačica koja se takmiči u disciplini 100 metara prsno.

Jefimova se takmičila i u Riju, gde je došla do srebrne medalje iza Amerikanke Lili King. Njih dve će voditi veliku bitku i u Tokiju, a prvu je dobila Amerikanka koja je u Riju bila zlatna.

Ipak, tada se neprofesionalno ponela prema Ruskinji, pošto je odbila da joj čestita na podijumu zbog tada velike afere ruskih sportista, kojima je bilo zabranjeno da se takmiče pod zastavom Rusije, jer je otkrivena velika doping afera u Rusiji.

Ime Julije Jefimove je bilo među onima kojima sledi suspenzija, ali je naknadno Sud za sportsku arbitražu dao dozvolu da može da nastupi u Riju. Ipak, na plivalište je svaki put dočekana zvižducima, a najteži udarac zadala joj je Amerikanka kada je odbila da joj čestita na podijumu.

Julija Jefimova, Lili King Julija Jefimova uplakana na podijumu na dodeli medalja u Riju; Foto: Profimedia.com/ddp USA

- Ne volim nekoga ko vara - rekla je medijima Lili King tada, uz nepristojne gestove ka Juliji, koja je završila uplakana sama na postolju pognute glave, dok joj je publika zviždala.

Ipak, u Tokio je stigla u mnogo boljem raspoloženju, a to dočarava i osmehom koji je prisutan na njenom licu uz fotke pored bazena u kupaćem kostimu.

Mnogi njeni fanovi su oduševljeni fotkama, jer Julija važi za jednu od najlepših i najzgodnijih sportistkinja sveta, u šta možete da se uverite i u galeriji koja je pred vama.

Video: Novakov protivnik besan na smeštaj u Olimpijskom selu: Snimio i objavio kako mu izgleda soba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D. M.

    22. jul 2021 | 17:30

    Naravno da nije htela da joj pruži ruku zbog ljubomore! Ruskinja je ko lutka, a ovaj Američki skot je ko akrep!

  • Rusofil

    22. jul 2021 | 17:14

    Da ti Bog da snagu, sve ih pobedi!

  • Valery

    22. jul 2021 | 17:14

    Najlepsa si tamo i ne obaziri se na izjave onih koji pravila sami pisu,samo za sebe i kukavicluk svih ostalih da im se suprostave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA