≫ 

Hrvat molio Đokovića za selfi: "Nole, može slika, došao sam na OI samo zbog fotke s tobom?"

Stonoteniser Franec Kojić prepričao susret sa našeim asom i ludnicu koja vlada zbog Srbina u Tokiju

  • 6
novak đoković Foto: instagram/kamikasil

Pisali smo već o tome koliko je Novak Đoković "prodrmao" Tokio svojom pojavom, izazvao pravi zemljotres među sportistima sa svih meridijana, kojima je samo jedna misao u glavi kad se pomene Srbin u blizini - da se fotografišu sa njim.

Dobar deo Novakovog boravka u Tokiju gotovo da se pretvorio u poziranje sa olimpijcima iz celog sveta, svakom je sa osmehom izlazio u susret za "selfi", a među srećnicima se našao i hrvatski stonoteniser Franec Kojić.

Kojić inače redovno izveštava hrvatsku javnost o dešavanjima u Tokiju, o tome piše blog za Jutarnji list, a njegov poslednji tekst je delom bio posvećen, kako je rekao, ludnici koja vlada svaki put kada se pojavi Đoković.

- Dan ranije nisam uspeo da se "fotkam" sa Jao Mingom, ali zato sam uspeo sa Novakom Đokovićem. Oko njega je neviđena ludnica, čovek je okinuo valjda pet hiljada fotografija - napisao je Franec.

Nije odoloeo naravno, i sam je želeo da iskoristi pirliku koja mu se uzkazala.

- Prišao sam mu i rekao: "Novak, može molim te fotografija, zbog ovog sam se i kvalifiikovao na Igre". Nasmejao se od uva do uva i rekao: "Naravno da može" - prepričao je Kojić svoj susret sa Srbinom.

Kaže i da je lako našao Novaka - čuo ga je.

- Inače, ne možeš ih promašiti u restoranu, on i Troicki su najglasniji - priča hrvatski stonoteniser.

Video: Raspoložen ćaskao na srpskom na aerodromu: Đoković stigao u Tokio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    22. jul 2021 | 19:05

    Pa, šta reći, Novak je konačno planetarni, voli ga ko ga voli, a voli ga ceo svet!!! Mala smo zemlja, ali ponosna znanjem i imećem. Samo treba pomenuti Nikolu Teslu, koji je otvorio oči svetu svojim inovacijama i tehničkim unapredjenjima.?! Otvorio epohu življenja zivih bića na zemaljskoj kugli!? A, fil na,, tortu, upravo je dao ali u tenisu NOVAK DJOKOVIĆ. Dva Srbina i još njih pet, ostaće upisani u istoriji kao NEPREVAZIDJENI NA SVETU!!!!

  • Deda Gaga

    22. jul 2021 | 21:07

    Nole jedan jedini , veliki čovek i još veći sportista živeo 100 godina .

  • Patriota

    23. jul 2021 | 06:57

    Uzivajmo dok je još ovako u punom sjaju !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA