Spremili smo nešto potpuno novo za OI: Kreće olimpijski magazin na Telegraf.tv!

Naš portal se potrudio da u praćenje Olimpijskih igara doda nešto novo

  • 1

Video: Tužni skup ili gala otvaranje u Tokiju: (Zaslužena) kritika dizajneru srpskih uniformi!

"Live" praćenju Olimpijskih igara u Tokiju na našem portalu pridružile su se i kolege iz video sekcije, koje će tokom narednih 17 takmičarskih dana, u društvu gostiju, pratiti nastupe naših sportista u studiju i komentarisati ih odmah - dok smo svi još "vrući".

Prva "uključenja" iz studija očekuju vas već u ranim jutarnjim satima, kada vas čeka rezime najvažnijih događaja u toku "sitnih" noćnih časova, a potom ćemo uporedo boditi naše momke i devojke i pripremati ostatak emisije kao rezime takmičarskog dana.

U prvoj epizodi komentarisali smo ceremoniju otvaranja Igara, koja je - verujemo da se oko toga slažemo - više ličila na tužni skup, nego gala događaj od značaja za celu planetu, bilo je reči (zapravo kritika) na račun dizajnera uniforma naših momaka i devojaka (moralo je to bolje), poželeli smo (nam) najmanje jednak broj medalja kao u Riju i najavili sve nastupe naših u subotu...

...a, biće ih!

Olimpijske Igre, Naši danas

Ilustracija: Nikola Jovanović

Olimpijske Igre, Naši danas

Ilustracija: Nikola Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA