Kako je Novak oduševio u olimpijskom selu: Idem ti ja i nosim hranu, a Nole viče " Pa, gde si ti?"

Dirljiv susret Đokovića sa reprezentativcem BiH

  • 4
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Onoga trenutka kada se "pojavio" u olimpijskom selu, postalo je jasno da će Novak Đoković biti glavna zvezda na Igrama u Tokiju!

Fotografisanje i druženjem sa najboljim tensierom sveta postalo je trend za većinu ostalih sportista, a među onima koji su imali neku anegdotu sa Noletom jeste Amel Tuka, atletičar iz Bosne i Hercegovine koji je na svom Fejsub profilu otkrio kako je tekao njegov susret sa Đokovićem.

- Idem ti ja olimpijskim selom i nosim hranu kolegama iz reprezentacije, kad čujem neko govori: "Pa gde si ti?" Kontam, ko će sad biti, al' okrenem se, kad Novak Đoković, glavom i bradom! Svakim svojim gestom i rečenicom pokazao je svu svoju skromnost i ljudskost. Svim našim takmičarima je poželeo sreću na nastupima, a ja sam iskoristio priliku da mu još jednom čestitam na osvajanju Vimbldona i da mu kažem da svi svakako navijamo za njega i na olimpijskom turniru - napisao je Tuka i dodao:

- Nole je ljudina, sportista, humanitarac. Nole je naš prijatelj i dobar i iskren čovek i od srca mu želim zlato u Tokiju, a mi ćemo se opet videti u Visokom, Sarajevu ili Zenici. Znam sigurno da ce doći. Sretno Nole!

Podsetimo, Đoković je u subotu ujutru pobedom startovao na OI u Tokiju, a nedugo posle meča sa Bolivijcem oduševio je svog rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA