≫ 

Roditelji mu Rusi, on za sebe kaže da je Španac: Ko je Novakov naredni potencijalni rival?

Davidovič - Fokina čeka boljeg iz duela Đoković - Štruf

  • 3
Alejandro Davidovich Foto: Tanjug/AP
Alejandro Davidovich Foto: Tanjug/AP

Najbolji svetski teniser Novak Đoković saznbao je ime potencijalnog rivala u osmini finala Olimpijksih igara! Ukoliko prođe Nemca Jan - Lenarda Štrufa, Nole će za plasman u četvrtfinale igrati protiv Alehandra Davidoviča - Fokine!

U pitanju je teniser čiji su roditelji Rusi, otac ima i švedski pasoš, ali on se predstavlja kao Španac koji je rano jutros u tri seta bio bolji od Australijanca Džona Milmana.

- Od kad znam za sebe, ja sam totalno Španac, Španac sa juga. Ne govorim švedski jer me nikad nisu učili da pričam švedski. Pričao sam malo ruski kad sam bio mali, ali kada sam prestao da ga praktikujem sa mojim roditeljima, izgubio sam nit, mada ga sve razumem. Ako krenem da pričam, zapetljam se.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FOKI (@aledavidovichofficial)

Davidovič - Fokina je trenutno 34. igrač sveta, najveći uspeh mu je četvrtfinale Rolan Garosa ove godine, a svojevremeno je čak i sparingovao sa Đokovićem u Marbelji.

Davidovič još za sebe kaže da je pomalo ekscenrtričan, zapravo da voli da luduje.

- Oduvek sam sebe smatrao pomalo ludim, jer da nisam, život bi mi bio dosadan - kaže Davidovič, o čijoj "ludosti" kazuje i šest tetovaža koje je dosad ucrtao na svoje telo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA