≫ 

Ovo je lepotica koju je reprezentativac Nemačke zaprosio na Olimpijskim igrama

Dilara Mardine je u nedelju privukla veliku pažnju, iako se i ne nalazi u Tokiju

  • 0
Dilara Mardine Printskrin: Instagram/dilaramardine

Atraktivna Nemica Dilara Mardine "preko noći" je stekla svetsku popularnost, kada je tokom TV prenosa uživo dobila bračnu ponudu od nemačkog reprezentativca Maksa Kruzea!

Kruze je član Union Berlina i olimpijske selekcije Pancera, a posle skoro godinu dana veze odlučio je da posle meča sa Saudijskom Arabijom na OI u Tokiju zaprosi Dilaru.

- Hteo sam da sačekam da dam gol, ali ko zna da li će se to desiti. Zato imam poruku za svoju devojku koja je kod kuće. Ljubavi, zajedno smo već mesecima, skoro godinu dana, bilo je to lepo vreme. Volim te i pitam te da li hoćeš da se udaš za mene - rekao je Kruze nakon što je kleknuo pred kamerama.

Dilara nije mogla odmah da mu odgovori, ali je u međuvremenu javljeno da je pristala i tako je vrlo brzo njeno ime izazvalo veliko interesovanje.

Radi se o devojci koja ima kurdske korene i koja živi u Nemačkoj, a koja i nije baš toliko aktivna na društvenim mrežama. Međutim, iz onih fotografija koje su dostupne jasno se vidi zašto je Kruze zaljubljen u nju.

Video: Mladić skočio sa mosta i zaprosio svoju devojku: Publika ovacijama ispratila skok

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA