I Bogdan je pratio Dončićeve čarolije u Tokiju: Srpski košarkaš nije mogao da veruje šta gleda

Podsetimo Luka je meč protiv Argentine završio sa 48 poena na svom kontu

  • 0
Luka Dončić

Foto: Tanjug / AP

Kakav lud meč su mogli da isprate ljubitelji košarke koji su se jutros nešto ranije probudili. Reprezentacija Slovenije u potpunosti je demolirala Argentinu vođena Lukom Dončićem, koji je bio na kursu da obori olimpijski rekord koji drži Brazilac, Oskar Šmit sa 55 poena. Selektor Slovenije je ipak rešio da odmori svog "superstara" za izazove koji tek predstoje.

Niko nije bio imun na Dončićev 31 poen samo u prvom poluvremenu, a pogotovo nije bilo dobro Argentincima, jer je Slovenija samo tokom uvodnih 20 minuta ubacila čak 62 poena i imala +20. Dakle, Luka je dao tačno polovinu koševa svog nacionalnog tima.

Pohitali su mnogi na društvenim mrežama da pohvale igru slovenačkog košarkaša, a među njima se našao i jedan reprezentativac Srbije. Bogdan Bogdanović je tako uranio da gleda Lukine čarolije i ostavio mu je kratku poruku na Tviteru.

- Au brate, šta ti radiš - napisao je Bogdan i tagovao Luku Dončića.

 

Novu šansu da gledamo Luku imaćemo od 06.40 u četvrtak kada Slovenija ima uslovno rečeno još lakšeg rivala, selekciju Japana. Videćemo da li će slovenački selektor na ovom meču toliko forsirati Dončića ili će mu dati više vremena za odmor.

Video: Bulut: Nećemo stati, idemo na najviši cilj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA