≫ 

Evo kad je finale Milice Mandić: Odlažite sve obaveze za ovaj termin i bodrite je za zlato!

Srbija ima priliku za prvo zlato na Olimpijskim igrama

  • 8

Milica Mandić se plasirala u finale Olimpijskih igara, pošto je savladala Francuskinju Alteu Lorin sa 7:5 u polufinalu. Srbija je tako osigurala svoju treću medalju na Olimpijskim igrama, a ovo je šansa i za prvo zlato ove godine.

Finale je na programu od 14.30, a Milici je rivalka Korejka Li Dabin, koja je 2019. godine bila prvakinja sveta u ovoj kategoriji.

Podsetimo, Milica je u Londonu 2012. godine osvojila zlatnu medalju, u Riju nije uspela, ali je sada u Tokiju ponovo šansa da se okiti zlatom.

Srbija je prethodno već osvojila jednu medalju u tekvondou, pošto je Tijana Bogdanović osvojila bronzu prvog dana takmičenja. Uz njenu medalju i Damir Mikec je osvojio srebro u streljaštvu.

>>> Dinamo je na Kipar poneo lepu prednost od 2:0 iz Zagreba, ali ga danas (18.00) očekuje težak meč, po veoma sparnom vremenu, u kojem će tražiti plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Kvota na Omoniju je 3,60, na iks 3,35, a na Dinamo 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Omonija - Dinamo.

Utorak od 14.30 je novi ključni momenat za Srbiju na Olimpijskim igrama.

Video: Došlo je vreme za kraj Milica Mandić otkrila kad završava karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA