"Neću da ga vidim više nikada u životu!": Medvedev poludeo zbog skandaloznog pitanja na konferenciji

Neko je hteo da isprovocira ruskog tenisera pitanjem vezanim za doping aferu

  • 7
Danil Medvedev Foto: Youtube / Printscreen

Bio je ovo veoma buran dan za Danila Medvedeva na Olimpijskim igrama u Tokiju. Tokom meča sa Fonjinijem "poludeo" je na glavnog sudiju tog susreta zbog velike vrućine koja je vladala na Arijake kompleksu i upitao ga je "ko će snositi odgovornost, ako eventualno umre na terenu"?

Ta nervoza kao da se prenela u salu za konferencije, iako je ruski teniser uspeo da savlada Italijana u tri seta. Tamo ga je sačekao novinar sa jednim veoma škakljivim pitanjem vezanim za ruske sportiste na ovim Olimpijskim igrama. Podsetimo, zbog afere o dopingu oni ne mogu da nastupaju pod zastavom svoje zemlje, ne mogu da slušaju himnu na dodeli medalja, a u zvaničnim izveštajima vode se pod imenom "Ruski olimpijski komitet".

- Ruski sportisti nose stigmu prevaranata na ovim Olimpijskim igrama, kako se vi osećate zbog toga? - bilo je pitanje zbog kojeg je Medvedev poludeo u momentu.

Ruski teniser je burno odreagovao na zaista skandalozno pitanje koje mu je upućeno. Nije poznato koje je nacionalnosti novinar koji je pokušao da ga isprovocira.

- Po prvi put u životu neću odgovoriti na pitanje.Treba da vas bude sramota! Trebalo bi pod hitno da ga sklonite sa Olimpijskih igara, ne želim da vidim ovog čoveka ikada više u životu - besan je ruski teniser.

Sledeći rival u Tokiju za Danila Medeveda je Pablo Karenjo-Busta, a nakon eliminacije Stefanosa Cicipasa, ruski teniser postao je glavni favorit za finale.

Video: Basket 3x3 objašnjen do detalja: Ko zove izmene, ko menja taktiku i zašto kidamo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    28. jul 2021 | 10:39

    Pa Amerika ne dozvoljava da se njeni sportisti testiraju, a svi su dopingovani.. Sramota.

  • Jović

    28. jul 2021 | 09:52

    Ovo je sramota. Samo Rusi dopingovani. Neka rade svima i kraj. Sve zemlje da rade doping.

  • Coll

    28. jul 2021 | 10:32

    Sta je sa Amerima???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA